Journalisti Johanna

Torstaisin klo 11.00, Yle Radio 1 - Yle Areena 365 pv

Mihin journalismia tarvitaan? Eikö maailmassa ole kaikenlaista tietoa muutenkin aivan riittämiin? Mitä journalismi itse asiassa on? "Journalisti Johanna" on uusi radio-ohjelma, jossa Johanna Korhonen yrittää nähdä, mitä oikeasti tapahtuu.

Äänisuunnittelija: Pentti Männikkö.
Tuottaja: Katri Henriksson.

Jaksot

 • Minä ensin, koska minähän olen erityistapaus. Oli sitten kyse hätätilanteesta lentokoneessa, jonossa ajamisesta tai metsän roskaamisesta, minua eivät muiden säännöt koske. Vain minä ensin.

  Journalisti Johanna yrittää nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Uuden ohjelmasarjan toimittaa Johanna Korhonen. Äänisuunnittelija on Pentti Männikkö ja tuottaja Katri Henriksson.

  Janne Rättyä soittaa harmonikkaa.

 • Minkä ikäiseltä minä näytän? Voiko ihminen ryhtyä soittamaan oboeta 54-vuotiaana? Mikä on oikea tai sopiva ikä tehdä jotakin? Vai onko ikä aina väärä? Johanna Korhonen on näiden kysymysten äärellä uudessa ohjelmasarjassaan "Journalisti Johanna". Äänisuunnittelija on Pentti Männikkö ja tuottaja Katri Henriksson.

  Ohjelman musiikki:
  Osia Evaristo Felice Dall'Abacon konsertosta soittimille nro 6 D-duuri
  Tuomo Suni ja Nadja Zwiener, viulu, sekä Joseph Crouch, sello

  Osia Alessandro Marcellon konsertosta oboelle, jousille ja continuolle d-molli
  Katharina Spreckelsen, oboe

  English Concert, joht. ja cembalo Harry Bicket

 • Minä otan kuvia minusta. Minä kotona, minä ulkona, minä matkalla, minä syömässä. Vielä kymmenen vuotta sitten tämä olisi kuulostanut omituiselta. Joku ottaa kuvia itsestään. Mistä oikeastaan on kysymys?

  Journalisti Johanna yrittää nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Uuden ohjelmasarjan toimittaa Johanna Korhonen. Äänisuunnittelija on Pentti Männikkö ja tuottaja Katri Henriksson.

  Musiikit:
  Osia J.S. Bachin cembalokonsertoista
  Pierre Hantai ja Helsingin barokkiorkesteri, joht. Aapo Häkkinen

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä