Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Saunapäivä

Saunapäivä kiittää!

  • 1 min
  • toistaiseksi

Kiitos te upeat saunan ystävät! Saunapäivä 27.7. oli varsinainen menestys, sillä se sisälsi saunomista kaikissa muodoissa, kaikenlaisilla kokoonpanoilla ja joka puolella Suomea. Juuri te, hyvät suomalaiset, teitte Saunapäivän: yli 200 000 pakaraparia ilmoitti saunomisensa Löylymittariin 24 tunnin aikana, jonka lisäksi te jaoitte yhteensä yli 10 000 kuvaa ja videota saunatunnelmistanne. Sen vuoksi haluamme kiittää teitä erittäin lämpimästi: kiitos, että päästitte meidät saunajuhliinne, juhlimaan meidän omaa suomalaista saunaamme!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Saunapäivä

Toimittaja-juontaja Tuija Pehkonen, Puoli seitsemän juontaja Mikko Kekäläinen ja Yle Kioskin toimittaja Constantinos "Gogi" Mavromichalis kiertävät Saunapäivä-tv-sarjassa niin Suomessa kuin ulkomailla. Tuija kutsuu jokaiseen jaksoon kaksi ulkomaista sosiaalisen median vaikuttajaa ja vie kansainväliset vieraansa kesätapahtumiin - autolla, jonka perässä kulkee peräkärrysauna. Mikko puolestaan tapaa saunojia ympäri Suomea ja jalkautuu suomalaisten saunaporukoiden keskuuteen ottamaan selvää siitä, mitä sauna meille oikein merkitsee. Gogi ottaa selvää, miten muualla maailmassa saunotaan. Ohjelma huipentuu suoraan finaalilähetykseen Saunapäivänä 27.7 jolloin saunotaan, juhlitaan ja pidetään hauskaa yhdessä!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä