Hiljaisten palvelijat

Hiljaisten palvelijat tulossa 1.11.

  • 35 s
  • ei katsottavissa

Hiljaisten palvelijat -sarjassa haudatut salaisuudet nousevat pintaan ja perheen matriarkan (Tiina Weckström) luotsaama perinteinen Raakaman suvun hautaustoimisto menee sijoiltaan. Tuhlaajapojan (Mikko Nousiainen) paluu vaarantaa vanhemman veljen (Jari Virman) yölliset metsästysreissut.

Öinen Helsinki näyttäytyy ennennäkemättömässä valossa kuumeisena kaupunkina, jossa ei ole ihan helppo elää mutta johon et varsinkaan halua kuolla.

Hiljaisten palvelijat koukuttaa tunnelmallaan, vinoilla hahmoillaan ja hurmeisella, välillä melko mustallakin huumorillaan.

Koko viisiosainen sarja TV2:ssa halloweenaattona 1.11. klo 21.50 ja tietysti Areenassa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Hiljaisten palvelijat

Paranormaalia draamaa - viisiosainen sarja on katsottavissa Areenassa 1.11.2019 - 6.12.2019

Kaikki kuolee. Vai kuoleeko kuitenkaan? Mysteeriä ja kauhua yhdistelevän sarjan tapahtumat lähtevät vyörymään, kun Luukas (Pietu Wikström) aloittaa työt perheensä hautaustoimistossa. Raakamat noutavat ruumiita öisin, ja näillä noudoilla Luukas löytää itsestään oudon kyvyn. Noudoilta tarttuu kuitenkin mukaan jokin, tai jotain, kohtalokasta. Alkaa kammottava ajojahti, jossa mikään ei tunnu enää kuolevan. Sarja sisältää materiaalia, joka voi järkyttää herkempiä katsojia. O: Juhana von Bagh. N: Pietu Wikström, Jari Virman, Mikko Nousiainen sekä Tiina Weckström. (Yle, 2018.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä