Yhden yön juttuja

Mitä päässä pyörii, kun pitäis jo nukkua

Uusi päivä -sarjassa tutustuneet näyttelijät Thelma Siberg, Amelie Blauberg ja Hennariikka Laaksola käyvät läpi suhteet, erot, nolot deitit, hirviömenkat, kuukupit, riitelemisen, omat ja toistensa oudot tavat ja ystävyyden vaikeatkin puolet.

Kolmikon elämäntilanteet ovat keskenään erilaiset, yksi asuu kommuunissa, toinen ihanan poikaystävän kanssa ja kolmas aivan ehdottomasti yksin. Ja välillä kysytäänkin: “Ihanko oikeesti sie noin aattelet?”

Yhden yön juttuja - mitä mielessä pyörii kun oikeesti pitäis jo nukkua.

Jaksot

 • Pitääkö kaikki virheet parisuhteissakin tehdä itse? Sarjaseurustelijan ja unelmasuhteessa elävän neuvoja kokemattomalle. Thelma, Amelie ja Hennariikka puhuvat seurustelusta ja parisuhteesta.

 • Pitääkö sinkkuna elää kuin viimeistä päivää? Sarjaseurustelijasta huolettomaksi deittailijaksi. Entä jos on ollut aina sinkku? Thelma, Amelie ja Hennariikka sinkkumarkkinoilla ja parisuhteiden raunioilla.

 • Thelma, Amelie ja Hennariikka ja kasa outoja kysymyksiä, löytyykö niihin vastausta? Miksei ihmiset käytä googlemapsia, miksi julkisissa vessoissa kakkaamista hävetään, ja missä pikkutissisten rintskat on?

 • Thelma, Amelie ja Hennariikka puhuvat omista uskomuksiaan, vetovoiman laista, puristavat onnenkiviä ja vertailevat kokemuksiaan horoskooppimerkin vaikutuksista. Podcast sisältää runsaasti hämärää puhetta, ilman tieteellistä pohjaa.

 • Onko pakko harrastaa urheilua, eikö sais vaan olla? Onko hyötyliikunta liikuntaa? Pitäiskö kehoaan enemmän helliä kuin ruoskia? Thelma, Amelie ja Hennariikka häpeällisimpien liikuntamuistojen ja upeimpien sporttisuoritustensa äärellä.

 • Tänään nostetaan malja alapään antennipipoille! Kuukuppilähettiläät Thelma, Amelie ja Hennariikka muistelevat hirviömenkkojaan ja sitä kun kuukupit menivät vinoon ja japaninlippu koristi pikkuveljen hupparia.

 • Oletkohan ymmärtänyt "introverttiyden" oikein? Miten pitkälle ihminen on valmis menemään, välttääkseen sosiaalisen kanssakäymisen? Miksi smalltalk on raskasta hevon******? Thelma, Amelie ja Hennariikka puhuvat sosiaalisuudesta.

 • Geeniloton tuloksena jollakin vain on luonnostaan ihana iho. Mökillä ilman meikkiä, karkkia, viiniä, palasaippuaa ja suihkurusketus. Thelma, Amelie ja Hennariikka käyvät läpi myös kyseenalaisia kauneudenhoitotapojaan.

 • Pitääkö miehen tarjota? Halataanko vai kätelläänkö? Milloin pussataan? Ja mikä on tämä outo uskomus, kaikilla - ihan kaikilla - miehillä? Thelma, Amelie ja Hennariikka deittikulttuurin äärellä.

 • Kuka nukkuu silmät auki, kenen on pakko järjestää hammasharjallekin kaveri? Thelma, Amelie ja Hennariikka ovat tarkkailleet toistensa outoja tapoja ja paljastavat salaiset outoutensa toisilleen.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä