Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
RSO Musiikkitalossa

RSO:n konsertti: Gustavo Gimeno & Christoffer Sundqvist ja Otto Virtanen

  • 1 h 57 min
  • toistaiseksi

Joht. Gustavo Gimeno, kapellimestari, sol. Christoffer Sundqvist, klarinetti, ja Otto Virtanen, fagotti. - Matti Heininen: towards the extraordinary adventures of Baron Munchausen, kantaesitys, Ylen tilaus. Richard Strauss: Duet-concertino. Sofia Gubaidulina: Reflections on the theme B-A-C-H. Dmitri Shostakovitsh: Sinfonia nro 1 f-molli op. 10.

(Suora lähetys Musiikkitalosta 27.11.2019)

Ohjelman tiedot

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Nicholas Collon tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson ja Janne Koskinen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä