Keikkaelämää

Amanda Harkimo pitää Hartwall Arenaa kotinaan

 • 15 min
 • toistaiseksi

"Tää on oikeastaan enempi mun koti kun mikään muu paikka", toteaa Amanda Harkimo, joka on toiminut Jokerien DJ:nä vuodesta 2006 lähtien.

Vuodet ovat koulineet naisesta piinkovan ja arvostetun ammattilaisen, joka on käynyt esiintymässä myös ulkomailla.

Keikkaelämässä tänään vähän Jokereita, Leijonia ja klubeja, Amanda Harkimon kertomana.

Toimittajana Marko Miettinen.

Lähetykset

 • to 12.9.2019 18.30 • Yle Radio Suomi

Jaksot

 • Milana Misic jännitti valtavasti, kun hän esitti ensimmäistä kertaa äitinsä Laila Kinnusen lauluja.
  Haastattelijana Marko Miettinen.

 • "Tää on oikeastaan enempi mun koti kun mikään muu paikka", toteaa Amanda Harkimo, joka on toiminut Jokerien DJ:nä vuodesta 2006 lähtien.

  Vuodet ovat koulineet naisesta piinkovan ja arvostetun ammattilaisen, joka on käynyt esiintymässä myös ulkomailla.

  Keikkaelämässä tänään vähän Jokereita, Leijonia ja klubeja, Amanda Harkimon kertomana.

  Toimittajana Marko Miettinen.

 • Mies, joka on manageroinut Dingoa ja monta muutakin, hän on Lasse Norres.
  Hän on nähnyt lähes kaiken, mitä keikkamatkalla voi nähdä, ja ollut osallisena myös sellaisessa, johon ei ole paluuta. Norres muistelee juhannusta, jolloin keikkapalkkiot sullotttiin riihikuivana putkikassiin ja siirryttiin helikopterilla seuravalle kassalle.

  Toimittajana Marko Miettinen.

 • Laura Voutilainen kiertää kesällä keikkalavoja, mutta kiireisten viikonloppujen välissä hän rentoutuu luonnossa. Enää virkkuukoukku ei malta pysyä kädessä, sillä keskittyminen on vaikeampaa, kuin ennen. Laura Voutilainen vaikuttaa kuitenkin määrätietoiselta artistilta, jolla on vahva visio esiintymisistään. Mitä valmistautuminen vaatii ja millaisia kommelluksia keikkamatkoilta on muistiin kertynyt?

  Merellisissä maisemissa Laura Voutilaisen tapasi Adile Sevimli.

 • Seppo "Sebastian" Tauriainen on työskennellyt useita vuosia Sirkus Finlandiassa ja asunut omassa karavaanivaunussaan. Suomen tiet ovat tulleet tutuiksi, mutta miten matkat tien päällä taittuvat?
  Entä millainen oli ikimuistoinen keikka Tauriaisen sirkusuran alkuvaiheilta, jolloin itse tasavallan presidenttikin istui katsomossa seuraamassa näytöstä?

  Sirkustirehtööri Seppo Tauriainen löytyi langan päästä Rovaniemeltä, kun toimittajamme Adile Sevimli soitti sirkustaiteilijalle kesken kiertueen.

 • Scandinavian Hunksien Matias Starmansin ja Antti Lehdon laukut on pakattu esiintymisasuin ja ruusuin. Mutta mitä tapahtuu ennen kuin palomiesasut puetaan päälle tai esityksen jälkeen, kun on ensin hikoiltu porukassa lavalla? Entä miten reagoi yleisö, kun Hunksit laittoivat shown käyntiin vanhainkodissa?

  Starmansia ja Lehtoa jututti Scandinavian Hunks -ryhmän tanssistudiolla toimittajamme Adile Sevimli.

 • Heidi Pakarinen on ottanut sosiaalisen median kiinteäksi osaksi keikkaelämäänsä. Hän haluaa jakaa seuraajilleen positiivista energiaa päivityksissään. Heidin omia vakiotunnisteita ovat mm. #elämäonrakkausmatka , #iloavaloarakkautta ja #lisätäänrakkautta.

  Pakarinen on ajanut samalla autolla siitä lähtien, kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2013. Uskollisen matkakumppanin mittariin on jo kertynyt kilometrejä kiitettävät 400 000.

  Jos väsymys yllättää kesken keikkamatkan, unoset voi ottaa vaikka auton takapenkillä, kertoo Heidi. Autoni takakonttiin on aina pakattuna myös tyyny ja peitto.

  Toimittajana Marko Miettinen.

 • Ranskassa asuva ilma-akrobaatti Viivi Roiha on esiintynyt kuolleen kalan kanssa sekä paennut laukauksia metsästyskaudella Latvian metsissä. Kotinsa irtisanonut sirkustaitelija elää nyt reppu selässä ja tekee töitä läppärillä keikkamatkoillaan.

  Joskus matkat tehdään karavaanin kanssa, ja silloin tällöin joutuu rikkomaan ikkunan päästäkseen omaan vaunuun sisään.

  Sirkustaiteilijan arjesta ja kiertue-elämästä Viivi Roihaa haastatteli Adile Sevimli.

 • Ali Jahangirin hima ja koti ovat eri asioita, vai ovatko? Onko se jälleen yksi Alin vitseistä?

  Huumoria ja itselleen nauramista, sekä ennen kaikkea itsensä ruoskimista, siitä on Ali Jahangirin keikkaelämä tehty.

  Marko Miettinen hyppäsi Alin kyytiin, pieneen saksalaiseen diesel-autoon.

 • Roudaako rokkarit kamansa itse lavalle ja kärrääkö hovikuski porukan paikan päälle? Millainen show on luvassa, kun keikat taltioidaan televisioon ja mitä bändin keulahahmo tekee juuri ennen lavalle astumista? Miksi Illikainen on nähty lavalla läpimärkänä?

  Toimittaja Adile Sevimli tapasi Tiisu-yhtyeen laulaja-kitaristi Henrik Illikaisen Helsingin Kansalaistorilla, mistä Illikaisella on ikimuistoisia keikkakokemuksia.

 • Sauvakävely on hurjinta, mitä taikuri Simo Aalto tekee vapaa-ajallaan. Saattaa hän toki välillä hurjastella myös ruohonleikkurilla ja imurilla.

  Taikurin tärkein työkalu ovat kädet, joten niistä pitää huolehtia. Simon vaimo Kirsti ei edes anna maailmanmestaritaikurin tehdä mitään, missä voisi satuttaa itseään.

  Millaista keikkaelämää Jokeri Pokeri Box -pariskunta viettää?

 • Yli 40 vuotta tanssilavoja kiertänyt Souvarit on jälleen tienpäällä, eikä millä tahansa kulkuneuvolla vaan Martalla.

  Radio Suomen Marko Miettinen hyppäsi yhtyeen keikkabussin kyytiin Helsingin Eteläsatamasta, päämääränä Tuusniemi, jos Lasse Hoikan johtamat Souvarit niin pitkään savolaista kyydissään pitävät.

  Luvassa on muisteluita kauheasta keikasta 70-luvulta sekä letkajenkasta Waikiki beachilta, Havajilta.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä