X3M Dag

X3M Dag - Milja Ångerman på besök & Världens bästa stad att bo i

 • 2 h 0 min
 • 19 pv

Hannes har hittat en lista över de bästa städerna att bo i runt om i världen. Denna lista tar han upp med gästen Milja Ångerman och ber henne också tippa på några städer. Hon klarar det riktigt bra och prickar rätt på både plats nummer ett och två. Andra snackisar handlade om idioter på biograferna och en person i Storbritannien som lurar en lurare.

Lähetykset

 • to 3.10.2019 10.00 • Yle X3M

Jaksot

 • "Tävlingen som fick heta tidsmaskinen" går ju av stapeln varje fredag tillsammans med Hannes i X3M DAG. Denna fredag var det mycket svårare än tidigare, men visst var det en filur som kom på vilket årtal Hannes sökte efter. Förutom detta pratade Hannes om att han är med i ett innebandylag där han är sämst!

 • Hannes fick idag Axel Brink på besök. Axel har varit till USA på en kort semester, fyra nätter blev det på den amerikanska västkusten. Trots det hann han med mycket, bland annat åka hummer längs med The Strip i Las Vegas och se Ron Jeremy (inte frivilligt). Andra snackisar idag handalde om fiskar som dras till din käraste ägodel, de bästa låtarna från 2010-talet och personer som studerar ninjans historia.

 • Hannes blev så skrämd under denna sändning att det nästan skedde en olycka. Vad som hände hör du i denna sändning. Förutom att nästan kissa ner sig så snackade Hannes idag om de 25 bästa hiphoplåtarna, grannar som spelar opera på full volym och jaguarer som knarkar.

 • Tisdag betyder tävling. Tävlingen på tisdagarna är givetvis "Vart är du på väg". Idag var den lite lättare än den brukar vara, eftersom många visste det rätta svaret vid den första ledtråden. Andra samtalsämnen handlade om tjocka björnar i Alaska och sjuka räkningar som personer fått i USA när de besökt sjukhuset.

 • Hannes har varit med om en pinsam helg. Han har tittat på en inspelad teater han var med i 2013, och ville mest implodera. Andra snackisar idag handlade om katter som hade för mycket sex, Veronica Maggio som blev utfrågad i duschen och sånger om kor.

 • Hannes har tills idag hittat intressant info från filmen "The good, the Bad and the Ugly". Tydligen sprängdes en bro i filmen, men vid helt fel tillfälle. Andra snackisar idag handlade om personer som talar i tungor och samtidigt appar och att Facebook gör dig deppig.

 • Hannes har hittat en lista över de bästa städerna att bo i runt om i världen. Denna lista tar han upp med gästen Milja Ångerman och ber henne också tippa på några städer. Hon klarar det riktigt bra och prickar rätt på både plats nummer ett och två. Andra snackisar handlade om idioter på biograferna och en person i Storbritannien som lurar en lurare.

 • Hannes bjöd idag på en lista över vad i världen som är dyrast att köpa. På den listan hittas ätbara ting, men även grundämnen och knark. Förutom detta kan du här lyssna på en intervju med Patrik Norqvist som är rymdfysiker vid Umeå universitet om universums oändlighet. Hannes bjuder också på ett trick du kan göra om kalsongerna tar slut i lådan.

 • Hannes har som vanligt på tisdagarna tävlingen "Vart är du på väg", och denna gång var det lättare än tidigare. Redan vid första ledtråden var det många som visste stadens namn. Testa du också om du klarar det lika snabbt! Andra snackisar handlade om en person som gjort ett sjukt hattrick, personer som heter Nigel och vilken årstid som är den bästa.

 • Till denna sändning har Hannes hittat information om Jim Thorpe, en person som vann OS-guld 1912 med skor han hittat i skräptunnan. Dessutom ringer Hannes upp Svenskfinlands bästa flickvän, som idag hette Sara.

 • Janne Grönroos var på besök denna fredag i Hannes program. Janne har en ny show i Vasa som de diskuterar mycket kring, men förstås också annat. Därtill var Emil Friman med och diskuterade bestraffningar inom det militära.

 • Ida Söderback och Frans Villanen var på besök denna torsdag, de diskuterade med Hannes bland annat om personer som har sex i polisbilar, Auston Matthews som visar rumpan och vita lögner.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä