Naissotilaat

Milla, uusi naissotilas: ”Ihan sama miltä näytät ja mikä tausta sulla on, voit olla ihan yhtä suomalainen kuin muutkin”

  • 2 min
  • toistaiseksi

Energiaa pulppuava Milla on positiivisen asenteensa avulla selviytynyt monesta. Hän on kouluvuosinaan kokenut kiusaamista ja syrjintää ja haluaakin nyt omalla esimerkillään taistella kaikenlaista epätasa-arvoa vastaan.

Liikkuvainen Milla on pienestä pitäen harrastanut taekwondoa, joka on hänelle rakas harrastus. Milla kilpailee ja myös valmentaa junioreita. Milla haaveilee poliisin urasta, ja vapaaehtoinen asepalvelus on luonteva askel kohti tuota unelmaa kevään ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Millan vahvuus on kova kunto ja kilpailuvietti. Hän haluaa edetä pitkälle merivoimissa, tähtäimessä on reserviupseerikoulu. Milla kokee, että este unelmien toteutumiselle saattaa olla hieman levoton luonne ja adhd. Millaa myös jännittää, kuinka 155-senttinen ja 50-kiloinen ”pikku hobitti” pärjää intissä. Milla haluaa esimerkillään näyttää, että kaikkeen pystyy, jos tarpeeksi haluaa.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Naissotilaat

Uudet alokkaat astuvat palvelukseen

Pohjoinen Kainuu kutsuu katsojia Naissotilaat-sarjan kolmannella kaudella, kun Rosa, Maria, Melissa ja Suvi aloittavat vapaaehtoisen asepalveluksensa Kainuun prikaatissa Kajaanissa heinäkuussa. Kuinka pärjää Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva aistiyliherkkä Melissa armeijan maailmassa, jossa aistiärsykkeitä riittää melusta jatkuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen? Kokkolan kaupungin nuorisovaltuustossa vaikuttava isänmaallinen Rosa haluaa näyttää epäilijöille, että tytöt suoriutuvat intistä yhtä hyvin kuin pojatkin. Mihin asti vie Rosan tie? Kiltiksi itseään luonnehtiva joensuulainen Suvi lähtee hakemaan intistä kärsimyksen kokemuksia ja johtajakoulutusta. Mutta voiko kiltti tyttö menestyä maskuliinisessa maailmassa, joka on tunnettu kovuudesta? Hirvenmetsästystä 12-vuotiaasta lähtien harrastanut pietarsaarelainen Maria lähtee hakemaan intistä vastausta siihen, mitä hän tekee isona. Toteutuuko Marian haave johtajakoulutukseen pääsystä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä