Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Milla, uusi naissotilas: ”Ihan sama miltä näytät ja mikä tausta sulla on, voit olla ihan yhtä suomalainen kuin muutkin”

  • 2 min
  • toistaiseksi

Energiaa pulppuava Milla on positiivisen asenteensa avulla selviytynyt monesta. Hän on kouluvuosinaan kokenut kiusaamista ja syrjintää ja haluaakin nyt omalla esimerkillään taistella kaikenlaista epätasa-arvoa vastaan.

Liikkuvainen Milla on pienestä pitäen harrastanut taekwondoa, joka on hänelle rakas harrastus. Milla kilpailee ja myös valmentaa junioreita. Milla haaveilee poliisin urasta, ja vapaaehtoinen asepalvelus on luonteva askel kohti tuota unelmaa kevään ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Millan vahvuus on kova kunto ja kilpailuvietti. Hän haluaa edetä pitkälle merivoimissa, tähtäimessä on reserviupseerikoulu. Milla kokee, että este unelmien toteutumiselle saattaa olla hieman levoton luonne ja adhd. Millaa myös jännittää, kuinka 155-senttinen ja 50-kiloinen ”pikku hobitti” pärjää intissä. Milla haluaa esimerkillään näyttää, että kaikkeen pystyy, jos tarpeeksi haluaa.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä