Naissotilaat

Naissotilaitten Anne: ”Etsijänä lähden ja toivon että palaan löytäjänä”

  • 2 min
  • toistaiseksi

Analyyttinen ja pohdiskeleva Anne on valmistunut filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta pääaineenaan käännöstieteet. Anne on kiinnostunut maanpuolustuksesta sekä turvallisuuspolitiikasta. Hän haaveileekin työstä kansainvälisissä kriisinhallintatehtävissä tai puolustusvoimissa, ja siksi vapaaehtoinen asepalvelus on suoritettava nyt tai ei koskaan.

Anne on valmistautunut asepalvelukseen lataamalla puhelimeensa Puolustusvoimien MarsMars-sovelluksen, jonka avulla treenaa, mutta silti oma kunto arveluttaa häntä, riittääkö se kuitenkaan?

Omaksi vahvuudekseen Anne kokee vahvan motivaationsa, mutta häntä arveluttaa oma ikä ja se, kuinka hän tulee toimeen nuorempien kanssa.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Naissotilaat

Uudet alokkaat astuvat palvelukseen

Pohjoinen Kainuu kutsuu katsojia Naissotilaat-sarjan kolmannella kaudella, kun Rosa, Maria, Melissa ja Suvi aloittavat vapaaehtoisen asepalveluksensa Kainuun prikaatissa Kajaanissa heinäkuussa. Kuinka pärjää Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva aistiyliherkkä Melissa armeijan maailmassa, jossa aistiärsykkeitä riittää melusta jatkuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen? Kokkolan kaupungin nuorisovaltuustossa vaikuttava isänmaallinen Rosa haluaa näyttää epäilijöille, että tytöt suoriutuvat intistä yhtä hyvin kuin pojatkin. Mihin asti vie Rosan tie? Kiltiksi itseään luonnehtiva joensuulainen Suvi lähtee hakemaan intistä kärsimyksen kokemuksia ja johtajakoulutusta. Mutta voiko kiltti tyttö menestyä maskuliinisessa maailmassa, joka on tunnettu kovuudesta? Hirvenmetsästystä 12-vuotiaasta lähtien harrastanut pietarsaarelainen Maria lähtee hakemaan intistä vastausta siihen, mitä hän tekee isona. Toteutuuko Marian haave johtajakoulutukseen pääsystä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä