Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Naissotilaitten Anne: ”Etsijänä lähden ja toivon että palaan löytäjänä”

  • 2 min
  • toistaiseksi

Analyyttinen ja pohdiskeleva Anne on valmistunut filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta pääaineenaan käännöstieteet. Anne on kiinnostunut maanpuolustuksesta sekä turvallisuuspolitiikasta. Hän haaveileekin työstä kansainvälisissä kriisinhallintatehtävissä tai puolustusvoimissa, ja siksi vapaaehtoinen asepalvelus on suoritettava nyt tai ei koskaan.

Anne on valmistautunut asepalvelukseen lataamalla puhelimeensa Puolustusvoimien MarsMars-sovelluksen, jonka avulla treenaa, mutta silti oma kunto arveluttaa häntä, riittääkö se kuitenkaan?

Omaksi vahvuudekseen Anne kokee vahvan motivaationsa, mutta häntä arveluttaa oma ikä ja se, kuinka hän tulee toimeen nuorempien kanssa.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä