Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Naissotilaat

Naissotilaat-sarjan uudelle kaudelle lähtevä Henna: ”Huumorintaju tuo valoa mitä pimeimpiin hetkiin ja päiviin!

  • 3 min
  • toistaiseksi

Hennan inspiraatio vapaaehtoisen asepalveluksen suorittamiseen oli positiivinen muutos, jonka hän näki veljessään, kun tämä kävi intin. Hänkin haluaa kokea saman!

Hauska ja huumorintajuinen Hennan asuu perheensä kanssa Vihdissä. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen hän on pitänyt välivuoden, lukenut pääsykokeisiin, ollut ystävien kanssa ja treenannut inttiä varten. Hän haluaa kasvaa henkisesti, opetella johtamistaitoja ja tulla vahvaksi naiseksi. Henna näkee uran puolustusvoimissa varteenotettavana mahdollisuutena. Hän kokee johtamisen vahvuutenaan, käskyjen antaminen sujuu häneltä luonnostaan. Henna myös tykkää ampumisesta, ja on siinä mielestään hyvä.

Hän myöntää, että on hieman huono vastaanottamaan palautetta ja haluaa tulla siinä paremmaksi. Eniten Hennaa arveluttaa, kestääkö fyysinen kunto.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Uudet alokkaat astuvat palvelukseen

Pohjoinen Kainuu kutsuu katsojia Naissotilaat-sarjan kolmannella kaudella, kun Rosa, Maria, Melissa ja Suvi aloittavat vapaaehtoisen asepalveluksensa Kainuun prikaatissa Kajaanissa heinäkuussa. Kuinka pärjää Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva aistiyliherkkä Melissa armeijan maailmassa, jossa aistiärsykkeitä riittää melusta jatkuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen? Kokkolan kaupungin nuorisovaltuustossa vaikuttava isänmaallinen Rosa haluaa näyttää epäilijöille, että tytöt suoriutuvat intistä yhtä hyvin kuin pojatkin. Mihin asti vie Rosan tie? Kiltiksi itseään luonnehtiva joensuulainen Suvi lähtee hakemaan intistä kärsimyksen kokemuksia ja johtajakoulutusta. Mutta voiko kiltti tyttö menestyä maskuliinisessa maailmassa, joka on tunnettu kovuudesta? Hirvenmetsästystä 12-vuotiaasta lähtien harrastanut pietarsaarelainen Maria lähtee hakemaan intistä vastausta siihen, mitä hän tekee isona. Toteutuuko Marian haave johtajakoulutukseen pääsystä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä