Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Naissotilaat-sarjan uudelle kaudelle lähtevä Henna: ”Huumorintaju tuo valoa mitä pimeimpiin hetkiin ja päiviin!

  • 3 min
  • toistaiseksi

Hennan inspiraatio vapaaehtoisen asepalveluksen suorittamiseen oli positiivinen muutos, jonka hän näki veljessään, kun tämä kävi intin. Hänkin haluaa kokea saman!

Hauska ja huumorintajuinen Hennan asuu perheensä kanssa Vihdissä. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen hän on pitänyt välivuoden, lukenut pääsykokeisiin, ollut ystävien kanssa ja treenannut inttiä varten. Hän haluaa kasvaa henkisesti, opetella johtamistaitoja ja tulla vahvaksi naiseksi. Henna näkee uran puolustusvoimissa varteenotettavana mahdollisuutena. Hän kokee johtamisen vahvuutenaan, käskyjen antaminen sujuu häneltä luonnostaan. Henna myös tykkää ampumisesta, ja on siinä mielestään hyvä.

Hän myöntää, että on hieman huono vastaanottamaan palautetta ja haluaa tulla siinä paremmaksi. Eniten Hennaa arveluttaa, kestääkö fyysinen kunto.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä