Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Henni on naissotilaitten tuvan varusmiesjohtaja: "Mulla on palo tähän hommaan!"

  • 2 min
  • toistaiseksi

Tuvan alikersantti ja kunnianhimoinen Henni on tottunut kovaan kuriin, sillä hän on tanssinut balettia yli puolet elämästään. Hän vaatii itseltään paljon ja on sitä mieltä, että kaiken voi tehdä aina hieman paremmin.

Henni on aloittanut palveluksensa saapumiserässä 1/18 ja toimii nyt varusmiesjohtajana. Henni haaveilee pääsystä reserviupseerikurssille ja suunnittelee uraa puolustusvoimilla.

Henni onkin todennut, että hänellä ei ole tällä hetkellä omaa elämää, vaan kaikki pyörii intin ympärillä!

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä