Naissotilaat

Henni on naissotilaitten tuvan varusmiesjohtaja: "Mulla on palo tähän hommaan!"

  • 2 min
  • toistaiseksi

Tuvan alikersantti ja kunnianhimoinen Henni on tottunut kovaan kuriin, sillä hän on tanssinut balettia yli puolet elämästään. Hän vaatii itseltään paljon ja on sitä mieltä, että kaiken voi tehdä aina hieman paremmin.

Henni on aloittanut palveluksensa saapumiserässä 1/18 ja toimii nyt varusmiesjohtajana. Henni haaveilee pääsystä reserviupseerikurssille ja suunnittelee uraa puolustusvoimilla.

Henni onkin todennut, että hänellä ei ole tällä hetkellä omaa elämää, vaan kaikki pyörii intin ympärillä!

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Uudet alokkaat astuvat palvelukseen

Pohjoinen Kainuu kutsuu katsojia Naissotilaat-sarjan kolmannella kaudella, kun Rosa, Maria, Melissa ja Suvi aloittavat vapaaehtoisen asepalveluksensa Kainuun prikaatissa Kajaanissa heinäkuussa. Kuinka pärjää Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva aistiyliherkkä Melissa armeijan maailmassa, jossa aistiärsykkeitä riittää melusta jatkuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen? Kokkolan kaupungin nuorisovaltuustossa vaikuttava isänmaallinen Rosa haluaa näyttää epäilijöille, että tytöt suoriutuvat intistä yhtä hyvin kuin pojatkin. Mihin asti vie Rosan tie? Kiltiksi itseään luonnehtiva joensuulainen Suvi lähtee hakemaan intistä kärsimyksen kokemuksia ja johtajakoulutusta. Mutta voiko kiltti tyttö menestyä maskuliinisessa maailmassa, joka on tunnettu kovuudesta? Hirvenmetsästystä 12-vuotiaasta lähtien harrastanut pietarsaarelainen Maria lähtee hakemaan intistä vastausta siihen, mitä hän tekee isona. Toteutuuko Marian haave johtajakoulutukseen pääsystä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä