YleX Viikonloppu: Womma ja Aino

Lauantain koko lähetys - Planeettojen sukukokous ja homehtuvat baby bornit

 • 3 h 59 min
 • 14 pv

Aino muistelee lapsuudesta homehtuvia baby borneja ja Womma avautuu kovakouraisesta parturista. 10-vuotta vanha hampurilainen on ansainnut oman livestreamin ja kouluihin on jalkautunut talousvalistajat. Mutta mitä tapahtuu planeettojen sukukokouksessa, kun Setä-Mars saapuu paikalle? Nämä ja paljon muuta tietenkin YleX Viikonlopussa!

Lähetykset

 • la 2.11.2019 13.00 • YleX

Jaksot

 • YleX Viikonlopun sunnuntaissa Aino on löytänyt salaista äänimateriaalia Presidentti Sauli Niinistön sivuduuneista. Womma haluaa jakaa kalapuikkojen ilosanomaa, mutta ovatko YleX:n kuuntelijat samaa mieltä? Miksi Kanye West on periaatteen mies? Mitä muotitrendiä Womma odottaa? Millainen olisi joulukalenteri Oikeesti Aikuisille? Tätä kaikkea ja paljon muuta kovaa sekoilua sunnuntain lähetyksessä.

 • YleX Viikonloppu juhli eilistä Huuhkajien voittoa lauantain kunniaksi! Womma vinkkaa, miten sängyn alle voi nikkaroida viinikellarin ja Aino on kateellinen koirien elämäntyylille. Robbie Williams inspiroi kännykättömällä elämällään ja pikkujoulukausi puskee takavasemmalta päälle.

 • Womma ja Aino toivottavat kaikille isille paljon onnea isänpäivän kunniaksi! Huvitusta aiheuttaa Kajaanilainen varusmies, joka jumittui toimistotuoliin, uusin dieettivillitys Piilaaksossa ja kuolemattomat viherkasvit. Miksi käsityöopettaja vie oppilaat rintaliivi ostoksille? Entä mikä aiheuttaa Wommassa pakokauhua teatterin katsomossa?

 • YleX Viikonlopun lauantaissa koitetaan pitää YleX:än studioita kasassa hirmuisen Naurumaratonin jäljiltä. Miksi Ainon hampaat ovat uhattuna? Miten Womman kaverit systemaattisesti purkavat tämän asuntoa? Miksi Japanissa on haloota silmälaseista? Voiko lentopisteillä leveillä kavereille? Tätä kaikkea ja paljon muuta sekoilua lauantain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopun sunnuntaissa Aino muistelee pahimpia Extreme Makeover- mokailuja. Womma taas suunnittelee laitonta elinmyymälää Snapchattiin. Onko saavutus saada potkut ennen ensimmäistä työpäivää? Miksi avaruudessa paistetaan keksejä? Ja miksi Suomi on taas maailmankartalla? Tätä kaikkea ja paljon muuta sunnuntain lähetyksessä.

 • Aino muistelee lapsuudesta homehtuvia baby borneja ja Womma avautuu kovakouraisesta parturista. 10-vuotta vanha hampurilainen on ansainnut oman livestreamin ja kouluihin on jalkautunut talousvalistajat. Mutta mitä tapahtuu planeettojen sukukokouksessa, kun Setä-Mars saapuu paikalle? Nämä ja paljon muuta tietenkin YleX Viikonlopussa!

 • Miksi Salo on suomen amerikkalaisin kaupunki? Miten voi löytää perille, jos ei ole karttaa tai navigaattoria? Millainen ammatti on "sudensiirtäjä"? Nämä ja paljon muuta selviää tietenkin YleX Viikonlopussa!

 • YleX Viikonlopun lauantaissa Ainoa kiinnostaa tulevaisuuden retrotrendit, ovatko 2000-luvun amisautot tulevaisuuden klassikkokaaroja? Womma jakaa tuntojaan avaimia kohtaan, pitääkö paikkaansa että mitä isompi nippu, sitä kovempi tyyppi? Studiossa keskustelua myös liian isoista postipaketeista, huonoista turvallisuusvinkeistä ja kuninkaallisista avustajista.

 • YleX Viikonlopun sunnuntaissa Womma ei pysty ymmärtämään kylpyhuonemattojen käyttötarkoitusta. Aino taas ei usko että maailman lentomatka on kenellekkään mukava kokemus. Mitä Kardashianit ajattelevat Suomesta? Miksi siilit painivat samassa sarjassa haiden ja krokotiilien kanssa? Ja paljonko pitäisi maksaa että lopettaisiin Googlen käyttö? Tätä kaikkea ja paljon levottomuutta sunnuntain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopussa pohdittiin, onko olemassa huonoa julkisuutta? Womma avautui lapsuuden halloween traumoistaan ja Aino toivoi, että pituus ei haittaisi ihmisiä deittailessa. Onko Frendit-porukka painostanut Jennifer Annistonia liittymään Instagramiin? Entä millaisen nerokkaan keksinnön 6-vuotias Jiri keksi?

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä