Katsottavissa vain Suomessa
Solsidan - Onnea onkimassa

Solsidan -traileri

  • 1 min
  • 6 kk 11 pv

Uusi kausi alkaa maanantaina 21.10. Yle Fem ja Yle Areena

(Kausi 6) Ruotsalainen menestyskomedia Solsidan palaa ruutuun. Uudet jaksot alkavat puolitoista vuotta Solsidan-elokuvan tapahtumien jälkeen.

Alex ja Anna ovat jälleen yhdessä ja Annan näyttelijäura etenee vauhdilla, kun hän saa pääroolin pukudraamasta. Alex saa sen sijaan kantaa vastuun kodista ja hoitaa viemiset ja päiväkotilogistiikan. Fredde kokee muutaman rankan työviikon jälkeen herätyksen ja aloittaa sapattivuoden viettääkseen aikaa unohdettujen harrastusten parissa. Idea ei ole Mickanin mieleen. Ove ja Anette huolehtivat pikku-Mauritzista (Fredden "pikkuveljestä") ja päättävät samalla vuokrata talonsa uuden kekseliään menetelmän/keinon avulla.

Solsidaniin muuttaa myös uusi pariskunta, joka herättää ihastusta ja päänsärkyä. Eric ja Suzy Kenneby, jotka kutsuvat itseään power couple -nimellä "Eazy", ovat älykkäitä, sosiaalisia ja tyylikkäitä. Suzylla on myös humanistista ja älyllistä pääomaa, mikä on alueella harvinaista.

Eric ja Suzy ovat kuin luodut Fredden ja Mickanin ystäviksi. Mutta Suzylla ja Mickanilla on yhteinen menneisyys: Suzy kiusasi Mickania koulussa. Nyt Mickan joutuu näkemään entisen kiusaajansa jotakuinkin päivittäin, eikä tilannetta auta se, että Suzy tutustuu Mickanin ystäväpiiriin.

Osissa: Felix Herngren (Alex), Mia Skäringer (Anna), Johan Rheborg (Fredde), Josephine Bornebusch (Mickan), Henrik Dorsin (Ove), Malin Cederbladh (Anette), Peter Apelgren (Eric) & Katia Winter (Suzy)

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Solsidan - Onnea onkimassa

Katso koko kuudes kausi!

Solsidanin kymmenosainen kuudes kausi kuvaa tapahtumia puolitoista vuotta elokuvan jälkeen. Mickan saa harmeja, kun hänen kouluaikainen kiusaajansa muuttaa samaan kortteliin. Fredde puolestaan huomaa, että elämä ei ole pelkkää rahantekoa. Alex puolestaan joutuu kantamaan entistä suuremman vastuun arjen pyörittämisestä, kun Anna saa roolin elokuvasta, jonka kuvaukset tapahtuvat Unkarissa. Viktor käy yläasteen viimeistä luokkaa ja löytää ensimmäisen tyttöystävänsä, herkän Lovisan. Pääosissa: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin ja Malin Cederblad. Tuotanto: Solsidan Produktion HB.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä