Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Taivaallista menoa

Suremme kuolleita enkelilapsiamme

  • 26 min
  • toistaiseksi

Kätilöt, perheet ja sairaalapappi viettävät Vaasan keskussairaalassa hiljaisen hetken ennenaikaisesti kuolleiden lasten muistoksi. Siellä jokainen suree omalla tavallaan. Jotkut vanhemmat ovat kohdanneet surun hiljattain, toisten menetyksestä on jo aikaa. Ulkopuolisen on usein vaikeaa ymmärtää, miten paljon vanhemmat kaipaavat keskenmenossa tai synnytyksessä kuollutta lastaan. Siksi muistohetki ja keskustelutilaisuus saman kokeneiden kanssa on monelle erityisen tärkeä. Äidit Jonna Jantunen, Isa Muotio ja Piritta Pitkämäki Ihatsu kertovat kokemastaan surusta. Kätilö Paula Mylläri ja sairaalapappi Rose-Maj Friman puolestaan puhuvat siitä, kuinka he kohtaavat saman surun työssään. Toimittaja: Hanna Klingenberg.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (ruotsi) suomi ruotsi

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Taivaallista menoa

Maanantaisin klo 18.30, Yle Teema Fem

Taivaallista menoa - kertomuksia tien valinnasta. Sarjassa nähdään ihmisiä, jotka uskovat, ja niitä jotka eivät usko, vaikka haluaisivat. Niitä, joille usko on yksinkertaista, ja jotka ehkä näkevät uskon puutteen ihmisen heikkoutena tai vikana - ja niitä, jotka joutuvat jatkuvasti kamppailemaan uskonsa, Jumalansa ja kirkkonsa kanssa. Taivaallista menoa näyttää, kuinka usko ankkuroituu elämään.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä