Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Ranen museo

Jakso 5

  • 28 min
  • toistaiseksi

Toinen kausi, osa 5/6. Kun museonjohtaja Rane Willerslev on Kiinassa myyntimatkalla, kotona Tanskassa painitaan isojen ongelmien kanssa. Muotoilija ja mediapersoona Jim Lyngvald suunnittelee kansallismuseolle viikinkinäyttelyä, mutta lehdistö kritisoi hanketta ankarasti jo ennen näyttelyn avaamista. Rane rehkii kovemmin kuin koskaan ja se alkaa käydä voimille. Hän käy ravitsemusterapeutin juttusilla saadakseen enemmän energiaa. Se tietää hyvästejä pakastepizzoille, ja niiden tilalle tulevat vihannekset ja pähkinät. Muutos ei ole aivan pieni miehelle, joka rakastaa lihaa ja perunoita. Tanskan kansallismuseon johtaja Rane Willerslev yrittää kasvattaa suuren museokokonaisuuden suosiota ja tasapainottaa sen talouden.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat

Tekstitys suomi ruotsi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Ranen museo

Tanskan kansallismuseota on johtanut Rane Willerslev heinäkuusta 2017. Vuotta myöhemmin hän yrittää kasvattaa suuren museokokonaisuuden suosiota ja tasapainottaa sen talouden.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä