Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Magnus Lindberg

  • 5 min
  • toistaiseksi

Säveltäjä Magnus Lindberg on ollut tämän syksyn RSO-festivaalin keskiössä. Festivaalin päätöskonsertissa kuullaan Gluckin Orfeus ja Eurydike. Haastattelussa kuulemme Lindbergin mietteitä tästä teoksesta sekä koko festivaalista.
Radion sinfoniaorkesterin konserttia voi seurata suorana Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä keskiviikkona 30.10.2019 klo 19.02 alkaen.

Toimittaja Eva Tigerstedt, äänittäjä Markus Torvinen, kuvaaja Tuomas Stedt, suomentaja Laura Vierimaa, leikkaajat Ville Airaksinen & Juri Hietala, ohjaaja Minna Tienhaara.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä