Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Steven Osborne

  • 4 min
  • toistaiseksi

Pianisti Steven Osborne esittää Mozartin 27. pianokonserton Radion sinfoniaorkesterin solistina 13.11. ja 14.11. Haastattelussa hän kertoo mm. ajatuksiaan teoksesta.

Keskiviikon 13.11.2019 konserttia voi seurata suorana Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä klo 19.02 alkaen. Konsertti on esityksen jälkeen löydettävissä myös tallenteena Yle Areenasta.

Toimittaja Lotta Emanuelsson, leikkaaja Teemu Kokkonen, äänittäjä Markus Torvinen, kuvaaja Tuomas Stedt, suomentaja Laura Vierimaa, ohjaaja Minna Tienhaara.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä