X3M Dag

X3M Dag - Lundgren nitar Stallone & Robert Pattinson är tråkig

 • 2 h 0 min
 • 3 pv

När Rocky 4 spelades in på 80-talet så bad Sylvester Stallone Dolph Lundgren att slå honom väldigt hårt under en scen som spelades in till boxningsfilmen. Det hela gick lite snett, och Stallone var tvungen att flygas till ett sjukhus. Förutom slagsmål pratade Hannes om en annan stjärna på vita duken, Robert Pattinson. Han förföljdes av ett fan under en filminspelning i Spanien och kom på en bra idé för att bli av med henne.

Lähetykset

 • pe 27.12.2019 10.00 • Yle X3M

Jaksot

 • Axel Brink var på besök denna sändning och snackade om podden "Lägsta Domstolen". I det senaste avsnittet tog de upp serier och filmer, vad är egentligen bättre? Hur ser det ut på filmmarknaden? Andra snackisar handlade om Hannes nya träningsprogram som han kallar för "Hannes fina 150"!

 • Hannes hade som vanligt denna tisdag tävlingen "Vart är du på väg". En tävling där han gjort ledtrådar om en stad, by eller ort och lyssnarna ska genom ledtrådarna veta vad han söker efter för något ställe. Andra snacksiar handlade om grisar som ofrivilligt hoppar bungyjump och bilar som accelererar av sig själva.

 • Forskare i Jyväskylä har bevisat att en dator kan känna igen personer enligt hur de dansar. Från detta kom Hannes in på svenskarna Filip och Fredrik som i ett av deras program hade momentet "Gissa polarens balle". Andra snackisar handlade om hur man tidigare trodde att tågresor gjorde dig tokig. Orsaken var de höga hastigheterna och oljudet.

 • Hannes hade som vanligt denna fredag tävlingen som fick heta Tidsmaskinen. Han söker efter ett årtal, din uppgift är ta reda på vilket årtalet är! Förutom detta berättade han att det i Sverige visades porr istället för info om trafiken på en busshållplats.

 • Hannes hittade intressant information om män i florida. Det var nämnligen så att sociala medier sade att Hannes skulle googla "Florida man + valfritt datum", vilket han gjorde. Lyssnarna skickade sen in egna datum och de fick svar på vad för sorts konstigheter män i Florida gjort på de utvalda datumen, vilket var mycket.

 • Hannes fick besök av Axel Brink som är med i podden Lägsta Domstolen. I det senaste avsnittet tog de upp E-sport och funderade kring om det faktiskt är en sport. Därtill bjöd Axel på siffror över hur stor E-sport är. Förutom detta funderade Hannes på ett intressant fall i USA där en man utmanade sin fru i en svärdfajt.

 • En ny destination har Hannes skrivit ledtrådar om till tävlingen "Vart är du på väg". Förutom tävling så snackas det om en fotbollsselare som fick axeln ur led och inte spelade en enda match för sitt nya lag, Megxit och popcorn som fastnat mellan tänderna och nästan leder till att en person kolar vippen.

 • Du får större bröst om du äter en vegetarisk hamburgare på en snabbmatskedja i USA! Nja, stämmer väl inte? Högst antaligen inte, men vissa menar att detta stämmer. De menar att män som äter denna hamburgare gjord på råvaror från växtriket får större bröst. Andra snackisar handlade om barer i Indien som säljer ren luft, hotell i Australien som beställer öl och folk som beställer blöjor men blöjorna de får är redan använda.

 • Hannes fick reda på en grej om sig själv denna vecka. Tydligen så "zoomar" han ut under vissa samtal. Han sitter alltså och talar med en person, tittar på personen men lyssnar inte på vad som sägs. Taskigt! I dagens sändning så tävlas det också i "Tävlingen som fick heta tidsmaskinen".

 • Denna torsdag kom Vasabon Milja Ångerman på besök till studion. Teman som hon och Hannes tog upp var problem i samboförhållanden och utseende. Dessutom blev Hannes i denna sändning tipsad av lyssnarna att Kjell har sänt en hel sändning helt naken, alltså helt naken! Detta var något som Hannes inte hade någon aning om.

 • Nicke Aldén är en av programledarna i Egenland. Den tredje säsongen spelades in i somras och Nicke är med i Hannes program och talar om tre av resmålen. Bland annat tipsas det om en grotta i centrala Åbo. förutom detta så hittade Hannes ett japanskt företag som säljer intressanta saker för dyra pengar. Du kan alltså köpa en mask, denna mask ser exakt ut som ditt husdjurs huvud.

 • Tisdag betyder givetvis tävlingen "Vart är du på väg" tillsammans med Hannes. Ledtrådarna är som vanligt knepiga, men visst fick en lyssnare till det redan på första ledtråden. Andra snackisar idag handlade om fördelarna med att sova tillräckligt mycket.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä