Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Gustavo Gimeno

  • 5 min
  • toistaiseksi

Kapellimestari Gustavo Gimenon johtamassa konsertissa kuullaan Radion sinfoniaorkesterin esittämänä Matti Heinisen uusi teos towards the extraordinary adventures of Baron Munchausen, Richard Straussin Duett concertino TrV 293, Sofia Gubaidulinan Reflections on the theme B-A-C-H sekä Dmitri Šostakovitšin Sinfonia nro 1 f-molli op. 10.
Haastattelussa kuulemme mm. Gimenon mietteitä Šostakovitšista säveltäjänä.

Keskiviikon 27.11.2019 konserttia voi seurata suorana Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä klo 19.02 alkaen. Konsertti on esityksen jälkeen löydettävissä myös tallenteena Yle Areenasta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä