RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Otto Virtanen ja Christoffer Sundqvist

  • 5 min
  • toistaiseksi

Klarinetisti Christoffer Sundqvist ja fagotisti Otto Virtanen esittävät RSO:n solisteina Richard Straussin teoksen Duett concertino TrV 293. Haastattelussa he analysoivat teosta ja omia soolo-osuuksiaan.

Keskiviikon 27.11.2019 konserttia voi seurata suorana Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä klo 19.02 alkaen. Konsertti on esityksen jälkeen löydettävissä myös tallenteena Yle Areenasta.

Toimittaja Eva Tigerstedt, leikkaaja Ville Airaksinen, äänittäjä Markus Torvinen, kuvaaja Tuomas Stedt, ohjaaja Minna Tienhaara.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä