Katsottavissa vain Suomessa
Kakarat

Traileri: Kakarat - draama vanhemmuudesta ja rakkaudesta

  • 35 s
  • 2 kk 10 pv

Juuri täysi-ikäisiksi tulleet Joona (Vincent Kinnunen) ja Asta (Elli Melasniemi) ahmivat elämää kyltymättä ja uskovat, että kaikki maailman mahdollisuudet ovat heidän ulottuvillaan. He ovat pelottomia ja kuolemattomia, eivätkä malta odottaa, että pääsevät karistamaan pikkukaupunki Loviisan pölyt vaatteistaan.

Suunnitelmaan tulee kuitenkin muutos, kun Asta saa kuulla odottavansa vauvaa. Hän päättää tehdä abortin, mutta on jo liian myöhäistä. Kakarat - TV2:ssa keskiviikkoisin klo 21.00 ja Yle Areenassa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Kakarat

Keskiviikkoisin klo 21.00, Yle TV2

Kakarat on draamasarja alle kaksikymppisistä Astasta ja Joonasta, jotka haluavat hoitaa lukion ja armeijan nopeasti pois alta ja muuttaa mahdollisimman kauas pienestä ja tunkkaisesta Loviisasta. Suunnitelmiin tulee kuitenkin muutos, kun Asta saa kuulla olevansa raskaana. Onko nuoren mahdollista saada molemmat: vauvan sekä maailman valloituksen? Rooleissa: Elli Melasniemi, Vincent Kinnunen, Sanna Hietala, Kai Bäckström, Wäinö Vänskä, Sari Havas, Mats Långbacka. Pääkäsikirjoittaja: Terhi Arola. Ohjaajat: Juho Kuosmanen ja Markus Lehmusruusu. Tuotanto: Zodiak Finland Oy.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä