Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Tiistain koko lähetys: #MarttiKärkeen ja uimareiden läpsyttelyä

 • 2 h 59 min
 • ei kuunneltavissa

Onko verkkarit väärinpäin uusi musta? Voittaako Martti Servo Justin Bieberin listoilla PPP:n johdattamana? Missä kaikkialla takkatuli voi seikkailla? Ketkä voittivat Muna suussa -kilpailun? Uskaltaako vieraan sienisiä varpaita läpsiä uima-altaassa? Jatkuuko whatsapp-äänikysymykset? Siinäpä pähkinää purtavaksi, voi herkiämätön ihime!

Lähetykset

 • ti 14.1.2020 14.00 • YleX

Jaksot

 • Suomen hauskin iltapäivä

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Kuka mokasi tällä viikolla pahiten? Onko Jenspasta Rugeriksi? Entä minkälaisia Whatsapp-äänikysymyksiä studioon satelee, kun perjantain twist tuo ohjelmaosioon aimo annoksen erotiikkaa?

 • Kuinka mahtavan ystävänpäiväshown PPP sai aikaan? Mihin on kadonnut "kaikkien tuntema" Anne Sällylä? Millainen on tutkitusti maailman vanhin tarina? Kuka oli viikon kovin mogailija? Miten timanttinen oli Jenspan Oman elämän Chekkonen -veto? Mille ammattiryhmälle ei kannata antaa kiukkuista asiakaspalautetta? Miten romanttisen twistin sai whatsapp-äänikysymykset? Hyvää ystävänpäivää PITSULIT!

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Minkälaisia penkkariasuja Mr Lotharin vaatekaapista löytyy? Mitä kaikkea sitä tekeekään kriittisen pissahädän yllättäessä? Entä onko opiskelijaystäväsi oikeasti vakooja?!

 • Se on jälleen penkkaripäivä! Miten Norjassa hoidetaan penkkarirekkaperinne? Miksi Poikelus ei tanssinut wanhojen tansseja? Miksi Aku Hirviniemen kummipoika on erityisen onnekas? Miksi Pehkonen seisoi muna kädessä keskellä ihmismerta? Miksi festareilla virtsaaminen on taitolaji? PPP:n vieraana kävi Logged In -dokkarisarjan ohjaaja-käsikirjoittaja Sami Kieksi! Miten syville tasoille haastattelussa päästiin, kun puheenaiheena oli syrjäytyneisyys? Miksi suomalaisissa yliopistoissa on epäillyttävän vanhoja kiinalaisia vaihto-oppilaita?

 • Tuottaja, ohjaaja, käsikirjoittaja Sami Kieksi saapui YleX Iltapäivään keskustelemaan uudesta Logged in -dokumenttisarjastaan.
  Miten Sami Kieksi päätyi dokumentaristiksi? Mistä Kieksi löysi päähenkilöt dokumenttisarjaansa? Onko Kieksi vielä yhteydessä sarjan päähenkilöihin? Entä onko sarjalle suunniteltu jatkoa?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Miksi silloin tällöin kannattaa lemmiskellä suu supussa? Kuinka saada ihmiset maksamaan parkkisakkonsa? Entä löytyykö lähetyksestä kenties TelePPPatiaa?

 • Miksi aikuisena ei enää syödä ketunleipiä ja multaa? Mitä vanhemmat sanovat kun yllättävät lapsensa makuuhuoneessa? Saako uudet "sakkoalet" maksamisesta mielekkäämpää? Miten media neuvoo tutkimaan kivessyöpää? Voiko vajaassa auditoriossa istua takariviin? Oliko kuuntelijoilla TelePPPatiaa?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Kuinka monta synonyymiä kaksiväritukalle on olemassa? Kuinka paljon autosi tietää sinusta? Entä mitä ihmettä tarkoittaa Aviapolis?

 • Mitä tapahtuisi jos Pehkonen ja huippu-urheilija vaihtaisivat kehoja? Entä jos Pehkonen saisi Christiano Ronaldon kehon? Mitä karmaisevia entisaikojen muotivillityksiä PPP muistelee kaiholla? Miksi stringeissä on timantteja? Mitä Jenspan päiväkirjassa kuultiin tällä kerralla? Millainen on vasikoiva älyauto? Miksi auto on tietoturvariski? Veromies on Aviapolis, mutta mitä tästä seuraa?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Miten PPP:n viikonloppu hujahti? Kuinka kauan ovista jaksaa keskustella? Entä kuka vie tämänviikkoisen Muna suussa -kilpailun?

 • Miksi taksikuskille pitäisi maksaa enemmän jos hänellä ei ole ollut keikkaa? Miltä kuulostaa arkistojen syvistä syövereistä löytynyt Mikan radiokuunnelma "Olo"? Kuinka paljon kysymyksiä herättää niinkin arkinen asia kuin ovet? Miten Jere on palautunut Tallinnan matkasta? Millaisia pohjanoteerauksia ihmisillä oli viikonloppuna? Kuka voitti Muna suussa -kilpailun?

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä