Katsottavissa ulkomailla
SuomiLOVE

Pariskunnan yhteinen suosikkikappale Kuumaa -yhtyeeltä soi muistutuksena heidän keskinäisen suhteensa tärkeydestä lapsiperhearjen tiimellyksessä

  • 7 min
  • toistaiseksi

Kausi 6, jakso 5: Opiskeluaikoina tavanneet Mikko ja Annika tiesivät heti tavattuaan, että haluavat jakaa elämänsä toistensa kanssa. Vuodet ovat kuluneet nopeasti ja paljon ehtinyt tapahtua - silti tunteet pysyvät yhtä vahvoina. Kuumaa -yhtyeen Siks kai mä oon sun soi Annikalta Mikolle, kiitoksena yhteisistä vuosista ja muistoksi tulevia vuosia varten. Kappale kuvaa kauniisti molempien tunteita, jotka lapsiperheen arjen pyörityksessä usein jäävät kaiken touhun varjoon. Mukana esityksessä myös upea Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Koskettavia elämäntarinoita ja rakkauslauluja

Monimuotoisen rakkauden, merkityksellisen musiikin ja pakahduttavien yllätysten SuomiLOVE. Valokeilaan pääsevät tarinat niin ylimmästä ystävyydestä, syvästä rakkaudesta kuin tiiviistä yhteisöllisyydestäkin ja ne huipentuvat unohtumattomiin hetkiin tärkeimpien laulujen parissa. Suorien lähetysten juontajina Mikko Kuustonen ja Susanna Laine. Ohjelman sydämenä sykkii suurenmoinen LOVEband kapellimestarinaan Ako Kiiski.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä