Katsottavissa ulkomailla
SuomiLOVE

Pakohuonepeli paljastuu superyllätykseksi, kun teini-ikäisen Nea-tyttären suuri idoli Robin Packalen saattaa hänet yksityiskeikalleen!

  • 5 min
  • toistaiseksi

Kausi 6, jakso 5: Nean äiti haluaa osoittaa, että hänen eläväinen ja kaikille ystävällinen 14-vuotias tyttärensä on ihana ja täydellinen, juuri omana itsenään. Savonlinnassa varttuneelle Nealle musiikki on tärkeää ja eräs artisti on jo kauan aikaa ollut ehdottomasti ylitse muiden. Äiti ja tytär lähtevät yhdessä kohti SuomiLOVEn tekaisemaa pakohuonepeliä, ja mukaan juoneen on saatu Nean idoli, hurmaava Robin Packalen. Peli päättyy lyhyeen, sillä silmien edestä paljastuu äkkiä tutut kasvot, ja Nea pääsee kuulemaan tämän esittämänä suosikkilaulunsa I’ll Be With You. Yllätyksessä mukana on musiikin supertaituri Petteri Sariola.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Koskettavia elämäntarinoita ja rakkauslauluja

Monimuotoisen rakkauden, merkityksellisen musiikin ja pakahduttavien yllätysten SuomiLOVE. Valokeilaan pääsevät tarinat niin ylimmästä ystävyydestä, syvästä rakkaudesta kuin tiiviistä yhteisöllisyydestäkin ja ne huipentuvat unohtumattomiin hetkiin tärkeimpien laulujen parissa. Suorien lähetysten juontajina Mikko Kuustonen ja Susanna Laine. Ohjelman sydämenä sykkii suurenmoinen LOVEband kapellimestarinaan Ako Kiiski.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä