YleX Viikonloppu: Womma ja Aino

Sunnuntain koko lähetys - Keskieurooppalaiset karkkitottumukset ja norjalaismatematiikkaa

 • 4 h 0 min
 • 17 pv

YleX Viikonlopussa Wommalla on erikoinen lomadilemma, voiko omasta ammatista joutua valehtelemaan päästäkseen reissuun? Ainoa vaivaa järkyttävä abiristeilykateus, mutta voiko yli-ikäisenä enää lähteä abiristeilemään? Studiossa myös pohditaan keravalaisten kauppakassipakkaajien kulttuuriperintöä, karkeista totaalikieltäytyjiä sekä opiskelijoita kyykyttäviä aikuisia. Kaikkea tätä ja paljon muuta lauantain YleX Viikonlopussa.

Lähetykset

 • su 16.2.2020 13.00 • YleX

Jaksot

 • YleX Viikonlopussa pohditaan, saako CV:ssä olla hauska ja vitsikäs ja onko tuplaroolit elokuvissa koskaan hyvä asia? Laskiaispullien menekki yllättää ruotsissa ja NHL-tuhkimotarina sulattaa sydämet. Suurin kohu nousee kuitenkin vessapaperista ja ennen kaikkea sen kyseenalaistamisesta. Vedellä vai paperilla?

 • YleX Viikonlopussa Womma yrittää selvittää, kuka artisti studioon on soittanut? Mysteerisoittajaksi paljastui ihana laulaja-lauluntekijä Vilma Alina!

 • YleX Viikonlopun lauantaissa Ainoa pohdituttaa muinaisajan kikkelikuvat. Womma taas haluaa muistaa kaikkien opiskelijoiden ystävää, edesmennyttä copy-paste-toiminnon kehittäjää. Mutta pitäisikö kännyköiden oikeuksia miettiä enemmän? Ja miten tämän vuotinen talvi on kuin diivaileva kiertuetähti? Studioon saadaan myös Mysteerisoittaja sekä hääraportti Tommi "TheManninen" Manniselta.

 • YleX Viikonlopussa Wommalla on erikoinen lomadilemma, voiko omasta ammatista joutua valehtelemaan päästäkseen reissuun? Ainoa vaivaa järkyttävä abiristeilykateus, mutta voiko yli-ikäisenä enää lähteä abiristeilemään? Studiossa myös pohditaan keravalaisten kauppakassipakkaajien kulttuuriperintöä, karkeista totaalikieltäytyjiä sekä opiskelijoita kyykyttäviä aikuisia. Kaikkea tätä ja paljon muuta lauantain YleX Viikonlopussa.

 • YleX Viikonlopussa Womma yrittää arvata kuka artisti studioon on soittanu? Tällä kertaa Mysteerisoittajaksi paljastui räppäri Gracias!

 • YleX Viikonlopun lauantaissa kohdataan ensimmäistä kertaa Mysteerisoittaja! Aino on saanut studion langanpäähän erään artistin ja Womman tehtävänä on selvittää kuka onkaan kyseessä. Studiossa pohditaan myös Janne Ahosen kadonneiden viinipullojen mysteeriä, sekä ruoditaan Ainon ystävänpäivän painajaistilannetta. Mikä fitnesstrendi voi syntyä karanteenista? Kuka rytmittää elämänsä postin mukaan? Ja miksi kiroilu on vastuullisten aikuisten etuoikeus? Tätä kaikkea ja paljon muuta lauantain YleX Viikonlopussa.

 • Wommaa harmittaa, kun joku oli pöllinyt hänen bisnesideansa ja Aino liputtaa vahvasti välivuosien puolesta. Minkä erikoisen palvelun Oscar-voittajat saavat käyttöönsä? Voiko vuorikiipeilijä palata epäonnistuneen vuoren valloitukseen? Entä mikä yhdistää Ainoa ja YleX Aamun Vikiä?

 • YleX Viiikonlopun lauantaissa Womma pohtii optikkojen sielunelämää ja Ainoa kiinnostaa missä menee kiroilun raja. Studiossa keskustellaan myös nuoruuden sisustusvalinnoista, taidoista joista ei enää aikuisena saa kiitosta sekä vaarallisista kirahveista.

 • YleX Viikonlopussa Womma kärsii televisiosarjojen loppumisesta. Ainoa koskettaa avokadoriippuvaisten elämä. Miten ravintoloissa selvitään kiusallisista tilanteista? Miksi Oulun pelastuslaitoksen lauantai on ollut kuin Youtube-videosta? Löytyykö Suomesta oikeat seitsemän veljestä? Tätä kaikkea ja paljon muuta YleX Viikonlopun lauantaissa.

 • YleX Viikonlopussa keskustelua aiheuttaa uudet emojit ja niiden mahdolliset kaksimieliset käyttötavat. Womma pelkää turistien suomikuvan murentuvan, jos turistibussi kurvaa Pukin talon sijaan huoltsikalle ja Aino ei usko somevaikuttajien mainostemppuihin. Kuinka usein sähköpostin profiilikuva on syytä vaihtaa (vai onko lainkaan) ja miksi palapelit ovat ehdottomasti typeriä?

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä