Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Loikkari

Jakso 2: Loikkari (16)

  • 1 h 28 min
  • ei katsottavissa

2/2. Sodan mielettömyyksien keskellä Walter alkaa kokea syvää ristiriitaa tekojensa ja arvojensa välillä. Asiaa ei helpota puolalainen Wanda, johon Walter on rakastunut.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Der Überläufer

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat saksa stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Loikkari

Saksalainen minisarja itärintaman tapahtumista nuoren sotilaan näkökulmasta

Loikkari (Der Überläufer / The Turncoat) on 2. maailmansodan aikaan sijoittuva uusi saksalainen minisarja, joka perustuu Siegfried Lenzin samannimiseen kirjaan. Kesällä 1944 Saksa on jo häviämässä sodan, kun nuori sotilas Walter on matkalla itärintamalle. Hänet määrätään pieneen yksikköön Puolan metsissä, jossa lymyilee myös vihollisen sissijoukkoja. Saksalaisjoukkoja komennetaan ankaralla otteella ja nuorten sotilaitten oletetaan suostuvan yhä julmempiin tekoihin isänmaan nimissä. Sodan keskellä Walter alkaa kokea syvää ristiriitaa valintojensa takia. Tilannetta ei helpota puolalainen Wanda, johon Walter taistelujen keskellä rakastuu. Sarjan on ohjannut Oscar-voittaja Florian Gallenberger ja pääosissa nähdään mm. Jannis Niewöhner ja Malgorzata Mikolajczak.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä