Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Kaikki Läpät 14.2. Mokia, eroottisia äänikysymyksiä ja ei mitään kellekään

 • 58 min
 • ei kuunneltavissa

Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
Kuka mokasi tällä viikolla pahiten? Onko Jenspasta Rugeriksi? Entä minkälaisia Whatsapp-äänikysymyksiä studioon satelee, kun perjantain twist tuo ohjelmaosioon aimo annoksen erotiikkaa?

Lähetykset

 • pe 14.2.2020 18.10 • Yle Areena

Jaksot

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Kuuluuko ananas kynttilään? Kuka on taas mokaillut viikon varrella? Miten Parikka selviytyy Oman Elämän Chekkosesta? Entä minkälainen perjantai-twist kuullaan tällä kertaa Whatsapp-äänikysymysten lävähtäessä eetteriin?

 • Kotona kaipaa arjen luksusta! Miten Poikelus tätä toteuttaa? Entä mikä on Pehkosen salainen sisustustavara? Mokat olivat tällä viikolla erityisen räävittömät. Kuka on uusi mokakuningas/mokakuningatar? Miten sujui Parikalta Solosen ja Kosolan Miljoona vuotta -biisi Oman elämän Chekkosessa? Entä miten Solonen ja Kosola tsemppasi Parikkaa? Kaikki perutaan, mutta mitkä ovat tämän hetken kuumimmat comebackit?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Minkälainen ohjelma olisi Ex-Tape Suomi? Miksi Mikalla on hervoton hinku lähteä Forssaan? Minkälaisia muisteloita Jenspan päiväkirja tarjoilee tällä kertaa? Entä löytyykö lähetyksestä TelePPPatiaa?

 • Ketkä odottavat Uudenmaan rajalla kun eristys iskee? Mikä takkivalinta toimii tähän vuodenaikaan? Kenen vanhemmat tähdittävät Sex Tape Suomea? Mitä salaisuuksia paljastui Jenspan päiväkirjasta tällä kertaa? Pääsikö Porin poliisi Ulvilan tolpparäjäyttäjän jäljille? Miksi Jenspan muisti rakoilee? Kuka on Rouva Pelargonia? Siinäpä pohdittavaa torstaihin teille arvon PITSULIT.

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Onko korona uusi "paha kyttä", joka saa rikolliset tunnustustuulelle? Kuka vie Vetokisan tällä kertaa? Entä minkälaisia aarteita vanhan takin taskusta saattaa löytää?

 • Voisiko Euroviisut pitää etänä? MIKSI EI? Miksi ihmiset välttelevät Jereä kadulla? Entä millaisia kohtaamiset ovat nykyään Jenspan silmin? Katiskavyyhti paisuu, miksi nyt on paras aika myöntää rikoksia? Entä miten katiskavyyhti liittyy Suomen Euroviisuihin? Parikka löysi kotoaan todellisen aarteen! Mikä se oli? Millaisia aarteita ihmiset löytävät takintaskuista? Miten kävi todella jännittävässä Vetokisassa? Minkä ihmeen ruokahaasteen Pehkonen otti tällä kerralla vastaan?

 • Mitä kaikkea voi tehdä ulkonaliikkumiskiellossa? Tykkääkö valot siitä että niitä käytetään? Miten HARD on my HARD will go on? Onko tulinen oikeasti tulinen vai tuntuuko se vaan tuliselta? Söikö piisamit Rick Astleyn?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Onko Jerestä tulossa isä!? Minkälainen oli Jenspan look vuonna 1997? Entä kuka vie tämänviikkoisen Muna suussa -kilpailun?

 • PPP on taas täällä täydellä vahvuudella! Miten Poikeluksen loma meni? Entä miksi Poikeluksen hanuri on kuin hitsattu metalli? Miten meni Pehkosen lenssuviikko? Entä mitä kaikkea Pehkosen äiti oikein juoruilee ja kenelle? Mitä Suomi haluaa nostalgisoida seuraavaksi? Miksi rakastamme rypeä itsesäälissä? Kuka voitti muna suussa -kilpailun? Millainen on vakuutusyhtiö helvetistä?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Studiossa tällä kertaa Parikka sekä YleX Viikonlopusta tuttu Aino "Tuppis" Tuppurainen.
  Mikä on Tuppiksen Akilleen kantapää? Minkälainen ilkeä juonittelu leviää TikTokissa? Minkälaiset mokat kuullaan tällä kertaa YleX Iltapäivässä? Entä kuinka tyylikkäästi Tuppis spittaa mikkiin, kun on aika Oman Elämänsä Chekkoselle?

 • PT, eli Parikka ja Tuppis vahvasti perjantaitunnelmassa! Lasten ja aikuisten välillä on meneillään kaikkien aikoja kypersota ja Kiinassa norsut ovat aloitelleet viikonlopun jo ennakkoon viinitarhalla. Womma on jättänyt studion pöydälle mystisiä C-kasetteja ja Tuppis pääsee ensimmäistä kertaa vetämään Oman Elämän Chekkosessa Stepan Lastenlaulun!

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Studiossa tällä kertaa Parikka sekä YleX Viikonlopusta tuttu Aino "Tuppis" Tuppurainen.
  Kuinka kauniita sulosointuja kuullaan Mikan laulaessa Käännöskaraokessa? Minkälainen oli Tuppiksen teiniaikojen mielenmaisema? Entä löytyykö lähetyksestä TelePPPatiaa?

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä