Epäonnistumisten CV

Tiistaisin klo 13.02, Yle Puhe ja Yle Areena

Onnistumiset ovat näkyviä, epäonnistumiset näkymättömiä. Epäonnistumisten cv -ohjelmassa tapaamme ihmisiä, joiden onnistumiset me kaikki hyvin tunnemme. Mutta nyt ei puhuta menestystarinoista, vaan kaikesta siitä, mikä ei mennyt ihan putkeen. Opiskelupaikoista, jotka jäivät saamatta. Tutkinnoista, joiden valmistumista ei koskaan vietetty. Työhakemuksista, joihin ei vastattu. Unelmien työpaikoista, joissa toinen hakija vei voiton – sekä muista cv-tason epäonnistumisista, joita elämänuralle on mahtunut.

Sarjan juontaa taiteilija ja kirjailija Raisa Omaheimo. Alun perin idean vaihtoehtoisesta epäonnistumisten ansioluettelosta nosti esiin tutkija Melanie Stefan. Pienen someilmiön siitä teki muutama vuosi sitten Princetonin professori Johannes Haushofer, ja Suomessa oman cv:nsä on tehnyt muun muassa bloggaaja Julia Thurén.

Ohjelman on Ylelle tuottanut Jaksomedia.

Jaksot

 • Epäonnistumisten cv -ohjelmassa tapaamme ihmisiä, joiden onnistumiset me kaikki hyvin tunnemme. Mutta nyt ei puhuta menestystarinoista, vaan kaikesta siitä, mikä ei mennyt ihan putkeen.

  Tällä kertaa vieraana on tutkija ja taiteilija Saara Särmä, jonka kanssa ihmetellään akateemista maailmaa. Millainen on akateeminen epäonnistuminen? Studiossa puhutaan myös somemokista, anteeksipyynnöistä sekä muutamasta kivuliaan häpeällisestä kokemuksesta.

  Ohjelman on Ylelle tuottanut Jaksomedia.

 • Onnistumiset ovat näkyviä, epäonnistumiset näkymättömiä. Epäonnistumisten cv -ohjelmassa tapaamme ihmisiä, joiden onnistumiset me kaikki hyvin tunnemme. Mutta nyt ei puhuta menestystarinoista, vaan kaikesta siitä, mikä ei mennyt ihan putkeen.

  Ensimmäisen jakson vieraana on toimittaja, yrittäjä, juontaja ja Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtaja Ronja Salmi. Onko Salmea helpompi kritisoida, koska häneltä puuttuu lukion jälkeinen koulutus? Entä miltä tuntuu mokata Finlandia-talossa täyden yleisön edessä?

  Epäonnistumisten cv:n juontaa taiteilija ja kirjailija Raisa Omaheimo. Alun perin idean vaihtoehtoisesta epäonnistumisten ansioluettelosta nosti esiin tutkija Melanie Stefan. Pienen someilmiön siitä teki muutama vuosi sitten Princetonin professori Johannes Haushofer, ja Suomessa oman cv:nsä on tehnyt muun muassa bloggaaja Julia Thurén.

  Ohjelman on Ylelle tuottanut Jaksomedia.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä