Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Poika joka katosi musiikkiin

Jakso 1: Palaneen käryä

  • 58 min
  • ei katsottavissa

Kausi 3, 1/6. Palaneen käryä. Kaksi vuotta on kulunut. Joen perhe on hajonnut ja kahden kodin välissä oleminen on Joelle iso haaste. Pienikin takapakki saa pojan suunniltaan. Maurice sentään jaksaa porskuttaa.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi The A Word

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Poika joka katosi musiikkiin

Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Joe on hieman epätavallinen poika, joka viihtyy omissa maailmoissaan ja rakastaa musiikkia. Toisen kauden jaksoissa on kulunut kaksi vuotta siitä, kun Joen erityislaatuisuus huomattiin. Joe on nyt seitsemänvuotias pikkukoululainen, ja hän alkaa itsekin ymmärtää olevansa jollain tavalla erityinen. Onko se hyvä vai paha asia, –sitä Alison ja Paul joutuvat pohtimaan joka päivä, kun koulussa sattuu poikkeuksellisia tilanteita, joissa usein on osallisena juuri heidän poikansa. Pääosissa: Max Vento, Lee Ingleby, Morven Christie, Molly Wright, Christopher Eccleston, Vinette Robinson ja Greg McHugh. Käsikirjoitus: Peter Bowker. Sarja perustuu Keren Margalitin luomaan israelilaisformaattiin ja sen ovat BBC:lle tuottaneet: Fifty Fathoms Productions, Keshet Productions, BBC, 2017.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä