Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Farmarit

Jakso 6: Veljeni parta

  • 42 min
  • 9 kk 0 pv

6/8. Khabib joutuu ottamaan yhteyttä perheenjäseneen. Neljä hämäräperäistä oslolaiskaverusta muuttaa maatilalle maalauksellisen kauniiseen Telemarkiin. He ovat olevinaan innoissaan maalaiselämästä, mutta todellisuudessa maallemuutolle on aivan toiset syyt. Pääosissa: Hina Zaidi, Ayaz Hussain, Jonas Strand Gravli, Arben Bala och Nader Khademi.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat norja stereo norja 5.1-ääni

Tekstitys suomi ruotsi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Farmarit

Tarina yhteisöllisyydestä ja elämän tarkoituksen löytämisestä

Neljä hämäräperäistä oslolaiskaverusta muuttaa maatilalle maalauksellisen kauniiseen Telemarkiin. He ovat olevinaan innoissaan maalaiselämästä, mutta todellisuudessa maallemuutolle on aivan toiset syyt. Yksi asia johtaa kuitenkin toiseen, ja äkkiä kaverukset huomaavatkin perustaneensa Norjan ensimmäisen halal-juustolan. Norjalainen draamasarja vuodelta 2020. Pääosissa: Nader Khademi, Arben Bala, Ayaz Hussain ja Jonas Strand Gravli. Käsikirjoittajat: Izer Aliu ja Anne Bjørnstad. Ohjaaja: Izer Aliu. Tuotanto: NRK.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä