Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Yle Olohuone

Paula Vesala ja Pekka Kuusisto

  • 1 h 7 min
  • toistaiseksi

Paula Vesala ja Pekka Kuusisto esittävät Kiestinki-levyn lauluja Yle Olohuoneen keskiviikkoillassa klo 19.30 alkaen. Kiestinki on koruton yhden naisen tarina lapsuudesta - sodasta, äitiydestä, isoäitiydestä - elämän ehtooseen. Lähetyksessä esiintyvät Paula Vesala, laulu, Pekka Kuusisto, harmoni ja viulu ja Tommi Asplund, viulu. Vieraana on lottia tutkinut historioitsija Tiina Kinnunen, ja ohjelmassa kuullaan myös tervehdyksiä sotaveteraaneilta ja rintamalla palvelleilta lotilta. Ohjelman juontaa Riikka Holopainen. Osallistu keskusteluun Yle Olohuone Chatissa. Lähetyksen jälkeen keskusteluun osallistuvat myös Paula Vesala ja Pekka Kuusisto.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Yle Olohuone

Torstaista lauantaihin TV2 ja Yle Areena

Nyt on yhdessä olemisen hetki. Yle Olohuone on tapahtumasarja, johon voi osallistua ja vaikuttaa tulemalla paikalle virtuaalisesti. Yle Olohuone tarjoaa kulttuuria isoista artisteista kiinnostaviin erikoisuuksiin. Musiikkia, kuvataidetta, teatteria, näyttelyitä, urheilua, luontoa, viisuja, tuttujen ohjelmien erikoisjaksoja - kevään aikana tehdään kymmeniä suoria lähetyksiä. Yle Olohuone lupaa yllättää! Yle Olohuoneessa yleisö on läsnä. Nyt pääsee kasvoiksi virtuaaliyleisöön, vaikuttamaan ohjelman ilmeeseen lähettämällä kuvia, ja voi toivoa, äänestää, kommentoida, keskustella studiossa olevien kanssa - olla siis mukana tekemässä. Ja jos yleisö tavallisesti näkee esiintyjät ruudulta, nyt on tilanne toisin päin - esiintyjä saa yleisön eteensä näytöltä!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä