Katsottavissa ulkomailla
Voiko tätä syödä?

Jakso 1: Mistä pihvi pihvin tilalle?

  • 29 min
  • toistaiseksi

Onko hampurilaisesi välissä kohta supernautaa, "verta" vuotava kasvispihvi tai labralihaa? Henkka ja Lauri testaavat Japanissa kotikeittiössä kasvatettua lihaa - ja Henkka kokee elämänsä yllätyksen. (Jakson sisältö saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.)

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi) suomi ruotsi

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Voiko tätä syödä?

Roadtrip ruoan tulevaisuuteen

Lihaa laboratoriosta, proteiinia ilmasta, munaa ilman kanaa? Huippukokki Henri Alén ja tiedenörtti Lauri Reuter kiertävät maailmaa Japanista Meksikoon selvittämässä, mitä lautasellasi on tulevaisuudessa. Mitä käy lempiruoillemme, kuten hampurilaisille, sushille ja oluelle, kun planeetta ei kestä nykyistäkään ruoantuotantoa? Katoavatko jotkin ruoat kokonaan ja mitä saamme tilalle? Henri ja Lauri testaavat mm. solulihaa, geenimuunneltua eläintä, "verta" vuotavaa kasvispihviä ja olutta virtsasta. Ylen alkuperäissarja on pohjoismainen yhteistuotanto.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä