Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Au pairit Uudessa-Seelannissa

Au pair -Sini on kotihiiri – miten hän asettuu uuteen ympäristöön?

  • 1 min
  • toistaiseksi

20-vuotias kittiläläinen Sini ei ole juurikaan matkustellut, joten Sinille reissu maailman toiselle laidalle on uusi ja jännittävä. Luokanopettajan ammatista haaveileva Sini on absolutisti, ja häntä huolettaa hieman se, vaativatko muut au pairit häntä väkisin kanssaan viihteelle.

Sini on asunut koko ikänsä kahdestaan äitinsä kanssa, mutta Uudessa-Seelannissa hänet ottaa vastaan kahden isän ja kahden adoptoidun pojan nelihenkinen perhe. Peter ja Wilbyn Mitchell sekä pojat Miguel (10 v) ja Bo (11 v) ovat alun perin kotoisin Etelä-Afrikasta, mutta ovat asuneet Aucklandissa kahdeksan vuotta. Miten kotihiireksi itseään kuvaileva ja uusia asioita jännittävä Sini solahtaa viinien maistelua harrastavan, tiukkaa kuria pitävän miesparin arkeen?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Uudessa-Seelannissa

Reality-sarjan seitsemäs kausi

Hittisarja Au pairit jatkaa matkaansa jo seitsemännelle kaudelle! Nyt suunnataan maailman toiselle laidalle, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Au pairit Ada, Jussi, Emel ja Sini saavat kokea melkoisen järkytyksen, kun sarjan viidenneltä, Au pairit Miamissa -kaudelta tuttu Jane tulee sekoittamaan pakkaa. Millaista draamaa au pairit saavat tällä kertaa aikaiseksi?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä