Au pairit Uudessa-Seelannissa

Ada haluaa aikuistua au pair -reissulla Uudessa-Seelannissa

  • 1 min
  • toistaiseksi

Espoossa asuva 20-vuotias Ada on kasvanut suuressa mormoniperheessä ja jäänyt siksi omien sanojensa mukaan paitsi asioista, joita useimmat nuoret kokeilevat. Mormoneilta kun on kielletty esimerkiksi kiroilu, esiaviollinen seksi, alkoholi, tupakka, kahvi, tee ja paljastava pukeutuminen. Adalla on ristiriitaiset tunteet uskonnon suhteen, ja hän toivookin ulkomailla vietetyn ajan tuovan lisää itsenäisyyttä ja selkeyttä tulevai-suuteen. Vaikka Adalla on lastenhoidosta kokemusta nuorempien sisarustensa kautta, hän ei ole koskaan joutunut tekemään kotitöitä. Ada lähtee reissuun sydän avoinna romanttisillekin seikkailuille.

Aucklandissa Adaa odottaa nelihenkinen Mannin perhe: äiti Brooke, isä Dylan, 4,5-vuotias Tenzin ja 1,5-vuotias Toby. Kotona työskentelevä Brooke myöntää avoimesti, että hänen vaatimustasonsa kotitöiden suhteen on korkea, ja hän toivookin au pairilta oma-aloitteisuutta. Onnistuuko Ada täyttämään vaativan perheenäidin odotukset?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Uudessa-Seelannissa

Reality-sarjan seitsemäs kausi

Hittisarja Au pairit jatkaa matkaansa jo seitsemännelle kaudelle! Nyt suunnataan maailman toiselle laidalle, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Au pairit Ada, Jussi, Emel ja Sini saavat kokea melkoisen järkytyksen, kun sarjan viidenneltä, Au pairit Miamissa -kaudelta tuttu Jane tulee sekoittamaan pakkaa. Millaista draamaa au pairit saavat tällä kertaa aikaiseksi?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä