Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Au pairit Uudessa-Seelannissa

Au pair -Emel myöntää: "Mul on aika lyhyt pinna!"

  • 1 min
  • toistaiseksi

19-vuotias vantaalainen Emel on asunut omillaan jo pari vuotta. Puoliksi turkkilainen nuori nainen kuvailee itseään temperamenttiseksi ja itsenäiseksi, mutta herkkyyttäkin Emelistä löytyy. Hän on ollut ennenkin au pairina ulkomailla, joten täysin ummikkona joukon nuorin ei reissuun lähde. Häntä on kiusattu tumman ulkonäön vuoksi alakoulusta lähtien, ja se on jättänyt arpensa. Emeliä jää kaipaamaan Suomeen poikaystävä Viki.

Emelin host-perheeseen kuuluvat viimeisillään raskaana oleva äiti Emily, isä Anthony sekä 5-vuotias Molly, 3-vuotias Buddy ja Rio-koira. Miten omiin rutiineihinsa tottunut ja suorapuheinen Emel pärjää perheessä, jossa häntä odotetaan 12-sivuisen aikataulun kanssa?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Uudessa-Seelannissa

Reality-sarjan seitsemäs kausi

Hittisarja Au pairit jatkaa matkaansa jo seitsemännelle kaudelle! Nyt suunnataan maailman toiselle laidalle, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Au pairit Ada, Jussi, Emel ja Sini saavat kokea melkoisen järkytyksen, kun sarjan viidenneltä, Au pairit Miamissa -kaudelta tuttu Jane tulee sekoittamaan pakkaa. Millaista draamaa au pairit saavat tällä kertaa aikaiseksi?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä