Au pairit Uudessa-Seelannissa

Au pair -Jussi haluaa irti oravanpyörästä

  • 1 min
  • toistaiseksi

Jyväskyläläinen 20-vuotias Jussi työskentelee huoltoasemalla ja haluaisi tehdä jotain repäisevää ennen jatko-opintojen aloittamista. Jussi on hakenut farmaseutin sekä proviisorin koulutus-ohjelmiin. Lapsuudenkodissaan vielä asuva ja skeittausta harrastava Jussi luonnehtii itseään hajamieliseksi, ja myös vanhempia huolettaa se, miten tämä suoriutuu kotitöistä. Suomeen häntä jää perheen lisäksi kaipaamaan tyttöystävä Edit.

Uudessa-Seelannissa Jussin ottaa vastaan viisihenkinen Cheethamin perhe. Opettajapariskunta Clare ja Neil asuvat Aucklandissa lastensa Henryn (10 v), Oliverin (8 v), ja Emilian (4 v) kanssa. He ottavat uuden tulokkaan vastaan avosylin. Mutta miten lastenhoidossa kokematon Jussi pärjää kolmen viikarin kanssa, varsinkin kun yksi sairastaa diabetesta?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Uudessa-Seelannissa

Reality-sarjan seitsemäs kausi

Hittisarja Au pairit jatkaa matkaansa jo seitsemännelle kaudelle! Nyt suunnataan maailman toiselle laidalle, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Au pairit Ada, Jussi, Emel ja Sini saavat kokea melkoisen järkytyksen, kun sarjan viidenneltä, Au pairit Miamissa -kaudelta tuttu Jane tulee sekoittamaan pakkaa. Millaista draamaa au pairit saavat tällä kertaa aikaiseksi?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä