Katsottavissa vain Suomessa
Lapinlahden Linnut

Toivotut - Lapinlahden Linnut

  • 25 s
  • 4 kk 23 pv

Heinäkuun Toivotut lehauttaa katseltavaksi Lapinlahden Lintujen kaikki Ylelle tekemät viihdesarjat: Seitsemän kuolemansyntiä, Maailman kahdeksan ihmettä ja Kuudesti laukeava. Sarjat on tehty vuosina 1988 - 1992.

Kesällä on mukava katsoa vaikkapa Johanssoni poja mietteitä ruovikossa, Kotisuomi tutuksi, Alaston olo ja SexShop -sketsejä. Unohtamatta Madrigaalia, Hurjia ja monta muuta. Katsomisen lomassa voi huokaista, että Kyllä miesvartalo on sentään kaunis.

Musiikkiesitysten kesäinen TOP-5 voisi olla Älä pure mun ananasta, Paarmatango, Vihtaasi on kustu, Olaa ja Lailaa sekä Vanha kivennapalainen vitutuslaulu. Ja onhan se niin, että Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt - sedät jaksaa heilua, heilua, heilua!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Lapinlahden Linnut

On ne hurjia! Olisiko tullut aika heti korkki aukaista ja koko satsi katsoa? Lapinlahden Lintujen Seitsemän kuolemansyntiä, Maailman kahdeksan ihmettä ja Kuudesti laukeava viihdesarjat ovat TV1 Viihdetoimituksen tuotantoja vuosilta 1988-1992. Ohjelma sisältää aikansa ilmaisutapoja, joita ei nykyaikana käytettäisi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä