Katsottavissa vain Suomessa
Gérard Depardieun Eurooppa

Jakso 4: Pohjois-Italia

  • 52 min
  • 2 kk 18 pv

4/10. Pohjois-Italia. Petroiossa Gérard tapaa Franco Bardin, yhden maailman parhaimmaksi sanotun oliiviöljyn tuottajan. Hän nauttii myös Parman kinkusta ja Piemontessa on vuorossa raviolin valmistus.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Bon Appetit: Gerard Depardieu's Europe

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ranska stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Gérard Depardieun Eurooppa

Torstaisin klo 19.00, Yle TV1 - Yle Areena 120 pv

Ranskalaisen, legendaarisen näyttelijän Gérard Depardieun intohimoja ovat elokuvat, ruoka ja kohtaamiset ihmisten kanssa. Hän matkustaa Euroopan läpi tutustuakseen uusiin alueisiin, niiden historiaan ja paikallisiin erikoisuuksiin. Mukana ovat niin Toscana, Campania, Baijeri, Bretagne, kuin Skotlanti ja Espanjakin. Jokaisessa jaksossa hän tapaa myös yhden ystävistään, jotka kaikki arvostavat suuria makuja ja elämän iloja. Heidän kanssaan hän etsii tuoreimpia ostereita, parhaiten kypsyneitä juustoja ja muita makumaailman rikkauksia.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä