Katsottavissa vain Suomessa
YleX videot

One Directionin paluu, Lady Gagan hyväntekeväisyyslive ja sankari-Rihanna

  • 5 min
  • toistaiseksi

One Direction täyttää 10 vuotta, musiikissa tehdään hyvää ja Rihanna ei ehdi julkasta uutta levyä, koska hei hänellä on kiire maailman pelastamisen kanssa 👀

Supersuosittu One Direction jäi tauolle vuonna 2016. Zayn Malik lähti bändistä kuitenkin jo 2015, ja nyt kaikki jäsenet on työstäneet omia sooloprojektejaan. Kesällä 1D:n perustamisesta tulee kuitenkin kuluneeksi 10 vuotta, ja bändi suunnittelee nyt sen kunniaksi jotain erityistä! Liam Payne on muuten myös kuitenki vihjaillu, että ehkä bändi vois ylipäänsä tehdä paluun.

Lauri Tähkä teki yli 150 hengen voimin hyväntekeväisyyskappaleen Uuden edessä, Toivon Kärki -nimisellä erityiskokoonpanolla. Kaikki osallistujat ovat mukana ilman palkkiota, ja megabiisin tuotot menee Punaisen Ristin kautta korona-avuksi.

Lady Gaga pani alulle hyväntekeväisyysprojektin, josta tuli One World Together At Home -livespektaakkeli, joka nähdään nyt viikonloppuna. Suomessa se esitetään suorana Yle Areenassa, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Rihanna on muutaman viime vuoden keskittynyt hyväntekeväisyyteen ja bisneksiin – mutta uuden musiikin perään kysellään koko ajan, totta kai. Nyt Instagram-livessään Rihanna kyllästyi uteluihin, ja totesi, että ei hänellä ole siihen aikaa, kun hän yrittää pelastaa maailman.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

YleX videot

YleX on kiinnostunut ympäröivästä maailmasta, hyvästä meiningistä ja etenkin sinusta!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä