Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Murdoch: mediadynastia vallan ytimessä

Jakso 2: Kapinallisten liitto

  • 50 min
  • ei katsottavissa

2/3. Rupert Murdoch on luonut maailman suurimman mediadynastian, jonka kautta hän on muovannut Isoa-Britanniaa ja Yhdysvaltoja. Hän on nostanut ja kaatanut poliitikkoja ja hallituksia. Dynastian kasvu ei ole ollut mutkaton. Mediaimperiumin luojan, Rupert Murdochin sitkeys ja pelisilmä on raivannut imperiumille tien Britanniasta Yhdysvaltoihin, jossa se nautti Donald Trumpin tuesta. (Britannia, 2020)

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Murdoch

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Murdoch: mediadynastia vallan ytimessä

Dokumenttisarja Rupert Murdochista ja hänen mediaimperiumistaan

Mediamoguli Rupert Murdoch hallitsi ensin Britannian ja myöhemmin myös USA:n politiikkaa. Hän nosti ja kaatoi hallituksia, piti pääministereitä vallassaan ja mm. järjesti sen, ettei Britannia aikoinaan liittynyt euroon. Samalla tavalla hän teki myös lapsilleen: nosti tai syrjäytti, peluutti toisiaan vastaan ja yritti valita itselleen seuraajan. Kolmeosaisessa dokumenttisarjassa (Tabloid Empire Murdoch) käsitellään Murdochin vaikutusta brittilehdistöön. Tuotanto: 72 Films, Britannia 2020.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä