Katsottavissa vain Suomessa
YleX videot

Alman levy, 6ix9inen paluu & listahistoriaa

  • 5 min
  • toistaiseksi

Doja Cat, Nicki Minaj, Megan Thee Stallion & Beyoncé on tehneet historiaa! ALMAn odotettu debyyttialbumi on vihdoin ulkona ✨ 6ix9inen paluu on ollut lukujen valossa menestys 👀

Ja kohta päästää taas fiilistelee Tony Hawk -pelien soundtrackeja!

Mikä uutisista kiinnostaa eniten? Kommentoi alle!

Doja Cat, Nicki Minaj, Megan Thee Stallion ja Beyoncé on Billboard-kärkidominoinnillaan rikkoneet ennätyksiä. Doja Catin ja Nicki Minajin Say So remix oli samaan aikaan ykkösenä kun Megan Thee Stallionin ja Beyoncén Savage remix kakkosena – ja nyt ekaa kertaa neljä mustaa naissooloartistia on listan kärjessä ja kaksi räp-biisiä, joissa on esittäjinä naiset. Samalla Beyoncésta tuli Mariah Careyn ohella toinen nainen, jolla on top10-hitti neljällä eri vuosikymmenellä!

ALMA lupaili debyyttialbumia jo 2018. Ja sitten 2019. Siinä vaiheessa kirjoitettiin jo "flopista", vaikka ALMA oli koko ajan tehnyt musiikkia, itselleen sekä muille artisteille, kuten Miley Cyrusille, Ariana Grandelle ja Lana Del Reylle. Nyt levy kuitenkin myös julkaistiin, ALMA on siihen itse tyytyväinen ja brittimedia NME antoi sille neljä tähteä.

6ix9ine eli Tekashi on tehnyt comebackin vankilasta pääsemisen jälkeen – ja se on ollut, no, menestys. Ensin 6ix9ine teki Instragram-livejen ennätyksen isoimmalla katsojamäärällä ja sitten rikkoi Youtubessa 24 tunnin sisällä katsotuimman hiphop-videon ennätyksen. Taakse jäi Eminem ja Killshot.

Ja hei, Tony Hawk's Pro Skater -pelien ekasta ja tokasta osasta tulee syyskuussa uudet versiot – ja myös niiden LEGENDAARISET soundtrackit tulee pitkälti olemaan entisellään

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

YleX videot

YleX on kiinnostunut ympäröivästä maailmasta, hyvästä meiningistä ja etenkin sinusta!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä