Katsottavissa ulkomailla
Uutisvideot

Grillaajalla on käsialansa - Mistä grilliruoka saa makunsa?

  • 1 min
  • toistaiseksi

Grilliruoka kuuluu suomalaiseen kesään, mutta miksi se maistuu niin hyvältä? Onko erilaisilla grillausmenetelmillä merkitystä? Ruokailuhetken mielekkyyden ja ruoan maistuvuuden taustalla piilee ruohonjuuritason kemiaa. Trendi suosii nyt hidasta grillaamista, jossa liha kypsennetään miedossa lämpötilassa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Klipit

Uutisvideot

Tuoreimmat uutisklipit Suomesta ja maailmalta

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä