YleX Nosteessa

Jakso 1: Ensimmäinen haaste: Demo 24 tunnissa!

  • 25 min
  • toistaiseksi

Uusi YleX Nosteessa -sarja alkaa! Tässä kilpailussa etsitään tuoreita, lahjakkaita artisteja, joiden tiet eivät vielä ole kohdanneet levy-yhtiön tai suuren yleisön kanssa. Nosteessa-sarjan kautta artisteille tarjotaan väylä päästä edistämään omaa musiikillista uraansa.

Tässä jaksossa kilpailijat tapaavat ensimmäistä kertaa toisensa ja joutuvat heti haastavan paritehtävän eteen. Ensimmäisenä tehtävänä on kehittää uuden parin kanssa demo 24 tunnin aikana. Miten paljon yön aikana nukutaan? Löytävätkö parit yhteisen sävelen? Ketkä alan ammattilaiset nähdään tämän jakson tuomareina ja mikä on heidän reaktionsa 24 tunnin aikana syntyneisiin biiseihin? Tämän kaiken saat selville katsomalla YleX Nosteessa -sarjan ensimmäisen jakson!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

YleX Nosteessa

Haussa paras läpimurtobiisi ja Suomen musiikkimaailman seuraava tähti

Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa vie kulissien taakse katsomaan, miten tulevaisuuden musiikkitähdet syttyvät. YleX Nosteessa -sarjassa ei etsitä talent-kisalle tyypillisesti vain laulajaa tai artistia, vaan vahvaa musiikintekijää. Kilpailussa haetaan parasta läpimurtobiisiä ja Suomen musiikkimaailman seuraavaa tähteä. 10 osaisessa YleX Nosteessa -sarjassa kilpailijat kohtaavat musiikkimaailmasta tuttuja haasteita laidasta laitaan ja saavat nimekkäiltä tuomareilta vinkkejä omaan uraan ja artistiuteen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä