Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Taivaallista menoa

Brasilian katulapset vaikuttivat perheneuvoja Annan ammatinvalintaan

  • 21 min
  • toistaiseksi

Rio de Janeirossa asuessaan Anna Korkman Lopes heräsi juttelemaan katulasten kanssa varhain aamulla, sillä silloin nämä eivät olleet vielä alkaneet haistella liimaa ja heihin sai yhteyden. Anna alkoi pohtia, miksi ihmiset tekevät elämässään niin erilaisia valintoja, ja se sai hänet opiskelemaan psykologiaa. Rion slummeissa hän perusti myös keskusteluryhmiä kaltoin kohdelluille äideille. "En ole ainoa, joka auttaa muita, vaan yksi lenkki auttajien ketjussa. Pidän itseni avoinna Jumalan ehdotuksille", hän sanoo.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (ruotsi) suomi

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Taivaallista menoa

Maanantaisin klo 18.30, Yle Teema Fem

Taivaallista menoa - kertomuksia tien valinnasta. Sarjassa nähdään ihmisiä, jotka uskovat, ja niitä jotka eivät usko, vaikka haluaisivat. Niitä, joille usko on yksinkertaista, ja jotka ehkä näkevät uskon puutteen ihmisen heikkoutena tai vikana - ja niitä, jotka joutuvat jatkuvasti kamppailemaan uskonsa, Jumalansa ja kirkkonsa kanssa. Taivaallista menoa näyttää, kuinka usko ankkuroituu elämään.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä