Katsottavissa vain Suomessa
Spitting Image

Traileri: Spitting image

  • 25 s
  • 5 pv

80-luvulta tuttu kuvia kumartamaton ja valppaasti ajankohtaisiin tapahtumiin reagoiva brittiläinen nukkesatiiri Spitting Image palaa ruutuihin uunituoreilla jaksoilla.
Sylkiäiset nimelläkin Suomessa tunnetun viikoittaisen sarjan esitys alkoi Britanniassa 3. lokakuuta ja meillä TV2:ssa ja Areenassa päästään toisesta esityskerrasta (27.10.) eli neljännestä jaksosta lähtien mukaan Brittien esitystahtiin.

Mukana sarjan hahmokaartissa on mm. Trump ja Melania, Joe Biden,Vladimir Putin, Boris Johnson Angela Merkel, Xi Jinping, Harry ja Meghan ja brittimonarkit, Greta Thunberg, Billie Eilish, Kanye West, Kim Kardashian, Mark Zuckeberg, Paavi sekä ainakin sata muuta julkisuuden hahmoa.
Heidät nähdään seikkailemassa valloittavan terävissä nukkehahmoissaan todellisuutta mukailevissa tilanteissa TV2:ssa ja Areenassa 22.10. alkaen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Spitting Image

Kuvia kumartamaton nukkesatiiri reagoi ajankohtaisiin aiheisiin

Kuvia kumartamaton ja valppaasti reagoiva brittiläinen nukkesatiiri palaa ruutuihin uunituoreilla jaksoilla. Tekijöillä on käytössään yli sata maailman julkisuuden nukkehahmoa. (Spitting Image, S1. Britannia 2020.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä