Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Suuri Journalistipalkinto

Suuri Journalistipalkinto -gaala

  • 58 min
  • 1 kk 18 pv

Suuri Journalistipalkinto on Suomen merkittävin journalismille vuosittain annettava tunnustus. Suuri Journalistipalkinto -gaalassa palkitaan Vuoden juttu, Vuoden journalistinen teko, Vuoden journalistinen pomo ja Vuoden journalisti. Suoran gaalalähetyksen juontavat Piia Pasanen ja Matti Rönkä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Suuri Journalistipalkinto

Suuri Journalistipalkinto on Suomen merkittävin journalismille vuosittain annettava tunnustus. Kilpailun tarkoituksena on tukea ja edistää hyvää journalismia sekä vahvistaa vastuullisen suomalaisen median asemaa yhteiskunnassamme. Suomalaisista mediatoimijoista koostuva palkintolautakunta valitsee kaikista ehdotuksista jatkoon menijät. Jokaisen palkintoluokan kolme voittajaehdokasta julkistetaan 9.2.2021 kello 10 Yle Areenassa. Vuoden juttu, Vuoden journalistinen teko, Vuoden journalistinen pomo ja Vuoden journalisti julkistetaan suorassa lähetyksessä 10.3.2021 kello 19 Yle TV1:llä ja Yle Areenassa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä