Katsottavissa vain Suomessa
YleX videot

Bassoradio ja SuomiRäp -hämmennys? + Madonna tekee itsestään leffan

  • 5 min
  • toistaiseksi

Bassoradio "katosi" ja tilalle tuli uusi kanava SuomiRäp? Ja kanavalla kuului Perussuomalaisten mainoksia? What? Tää tapaus on hämmentänyt musakentällä tällä viikolla 🤔 Madonnasta tulee leffa – jonka Madonna ohjaa itse 🏆 BEHMin debyyttialbumi on nyt ulkona!

+ Lil Nas X julkaisee lastenkirja ja BTS mobiilipelin ✨Cardi B taas on hakenut eroa Offsetista 💔

Bassoradion taajuuksille tuli tällä viikolla uusi radiokanava nimeltä SuomiRäp. Tää aiheutti hämmennystä, "mihin Basso hävisi"? No, ei lopulta minnekään. Uusi Bassoradio jatkuu 30.9. ja sen lisäksi on nyt SuomiRäp-kanava.

Kanavalla kuului tällä viikolla Perussuomalaisten kuntavaalimainoksia, mikä aiheutti paljon kommentointia siitä, ettei hiphop ja kyseiset mainokset voi olla samalla kanavalla, koska hiphop on rasismin vastainen kulttuuri. Bauer Media myönsi virheen eikä vastaavia mainoksia enää ole.

Madonnan elämästä tulee leffa, jonka Madonna ohjaa itse. Madonna myös käsikirjoittaa leffan yhdessä Diablo Codyn kanssa, joka on Oscar-palkittu käsikirjoittaja, joka on kirjoittanut mm. Junon.

BEHM on YleX:n vuoden 2020 Läpimurto #1 – ja nyt BEHMin debyyttialbumi on ulkona! Mitä mieltä levystä? 🎤

Katri (@katridogg) käy tässä sarjassa läpi kuluneen viikon puhuttavia ja kiinnostavia musiikkialan ilmiöitä Suomessa ja maailmalla.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

YleX videot

YleX - Kuuluu sulle

YleX - Kuuluu sulle

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä